Nem rossz, de nem az én stílusom.
Viszont pár megjegyzés - fenntartva, hogy elég jól néz ki:
1.a karfa körben nagyon vastag, feleslegesen sok helyet vesz el a térből.
2. alacsony támlásnak számít, nem biztos, hogy kényelmes lesz.
3. mivel ezek párnál és nem rendes háttámla, ezek mindig el fognak dőlni, mozdulni. Viszont nem olyanok, mint a díszpárnák, hogy megfogod, leülsz és oda teszed a párnát ahol neked kényelmes - ezek merev párnák. vagy ott van a hátad mögött vagy a földön az utadban.
4. erre nem tehetsz még díszpárnát, sem hogy feldobd a színét a szobának, sem hogy legyen kényelmes párna a kezed ügyében.
Összességében egy hivatalban vagy hasonló formális helységben nagyon jól nézne ki, de nem tudom elképzelni, hogy ezen egy tévézéshez hogy lehetne kényelmesen ülni.
Nekem ezek olyan erőltetten modernnek akarnak látszani. A legtöbb xxxlutz kanapé ilyen, ízléstelen, és nekem kicsit a vidéki olcsó luxus benyomást kelti az újépítésű orbánkockákba betuszakolva.
Nem tetszik. Akkor már inkább valami klasszikus darab az ikeából. Az nem akar felvágni, időtálló, és stílusos.
Tetszeni teszik. Mert szebb, mint a magyar háztartás kanapéinak 98%-a szerintem.
Viszont a támlája nagyon alacsony, az hátradőlve baromi kényelmetlen lesz.
Illetve az ára szerintem nevetséges. Ennyiért lassan olasz designer kanapét veszel, nem egy nyavajás XXXLutz darabot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!