Mikor utalják vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
A pepita oldalán az unokaöcsém véltelen leadott egy rendelést. A tárgyra abszolút nincs szükségünk és nagyobb értékű is, de mivel már rendeltem az oldalról el volt mentve a bankkártyám adatai, így már ki is fizette. Amint megláttam lemondtam a rendelést és meg is írtam, hogy csak véletlen adtuk le a rendelést, viszont egy kicsit parázok, hogy mikor, vagy egyáltalán visszaadják-e a pénzem. Volt már valaki hasonló helyzetben? A rendelést a leadásától számítva fél órán belül már le is mondtam.aug. 4. 11:33
1/3 anonim válasza:
Az elállástól számítva maximum 14 napjuk van visszatéríteni az összeget.
2/3 anonim válasza:
Semmilyen telefonos ujjlenyomatos vagy one time kódos jóváhagyás nem volt szerencsére, és te is végig józan voltál gondolom. Tök hihető.
Természetesen visszatérítik, náluk is benne van a pakliban az a pár ezreléknyi igazán gyámoltalan.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem értem mire jó ez az ellenséges hangnem. Szereti az autós és motoros videókat, úgyhogy azt néztünk a telefonomon, de jött a futár. Egy pillanatra hagytam egyedül, kezében a telefonnal. Még kisebb, úgyhogy én sem értem hogy hogy csinálta. A telefonomon nincs ujjlenyomat olvasó.
De azért köszönöm hogy szántál időt a válaszra. Már a mai nap folyamán visszautalták a pénzt : )
aug. 5. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!