Én fiatal vagyok nekem már a gyerekkoromban is volt. Kb a 90-es évek eleje óta?
júl. 27. 21:18
1/8 anonim válasza:
Nekünk 2003 körül lett, akkor még ritka volt.
Bár nem voltak gazdag ismerőseink, de egyszerű embereknél, meg közintézményekben nem volt még.
júl. 27. 21:30
2/8 A kérdező kommentje:
2001-ben születtem, a szüleim 2003-ban vettek egy újépítésű társasházi átlagos háromszobás lakást, abban már azok voltak. De igen akkor még a legtöbb rokonomnál meg az oviban is tekergetős volt.
júl. 27. 21:32
3/8 anonim válasza:
A 90-es évek végén vettük meg a Mofém egykaros csaptelepeit. Tehát akkor már széles körben elérhető volt.
júl. 27. 21:50
4/8 anonim válasza:
Kb. a 90-es évek közepén jelentek meg, de szerintem csak 2010 után kezdtek elterjedni. Sok helyen most is a hagyományos változat van, igazából az egykaros nem is megfelelő mindenhová, gázbojleres melegvízellátás esetén pl. kifejezetten előnytelen.
júl. 27. 21:59
5/8 anonim válasza:
2003 korul ujitottak a szuleim a furdoszobat es egykaros csaptelepet vettek.
júl. 28. 03:35
6/8 anonim válasza:
Szerintem a 90-es évek óta, tökhülye vagyok hozzájuk. Csak emelgetem meg forgatgatom össze-vissza, pedig nem egy CERN vezérlés.
júl. 28. 16:32
7/8 anonim válasza:
Mi ‘92-ben bővítettük ki a házat, és az új rész már korszerű volt, de csaptelepből még sima kétkarosak lettek véve. Mondjuk kicsi voltam még, nem voltam ott az áruházban, hogy milyenek vannak... Majd ‘95 körül a régi fürdőszoba újraburkolásánál a kádhoz már egykaros került - igaz, kar helyett csak egy pöcök volt, de már azon az elven működött, tehát nagyjából a ‘90-es évek elejére-közepére mondanám. ‘80-as években még semmiképp, de az ezredfordulóra már volt.
Közintézményekben amúgy valóban később terjedt el, az ezredforduló után, ami az állami/önkormányzati spórolásoknak köszönhető, lakásokban már jóval korábban megjelentek az egykarosok.
aug. 3. 18:47
8/8 A kérdező kommentje:
És lentre szerelhető wc tartályok és beépített wc tartályok is kb. a 90-es évek közepe óta léteznek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!