Költözésnél ti mindent vittetek magatokkal?
Tisztában vagyok vele hogy sok felesleges cuccunk van. Rengeteg ruha,cipő stb. Azt tudom hogy az új házba nem szeretném kerülgetni ezeket. Most egy külön helyiségben vannak a nem használt dolgok. De nem tudom hogy költözés elött áljak neki szelektálni vagy mindent cuccoljunk átt és majd az új lakásban csináljam meg.
Szóval az lenne a kérdésem hogy ki hogy csinálta a pakolást?
Ne legyél saját magad ellensége.
Minek pakolnál fel minden vackot amit aztán úgyis kidobsz?
Neki állsz átnézni a dolgaidat, ami nem kell azt dobd ki, ami kell azt meg tedd el.
Az új helyre már csak olyan dolog menjen amire biztosan szükséged van/lesz.
Én sietősen költöztem. Mindennel is. De utána kb 2 hónapig folyamatosan szelektáltam ami nagyon jó döntes volt. Neked is ezt javaslom vsak fordított sorrendben.
Akár ma kezdj el szelektálni, apránként. Sokkal könnyebb lesz 10-15 zsákkal kevesebb cuccal költözni.
is-is.
Költözés előtti lomtalanításkor eléggé kegyetlen voltam, mondjuk úgy.
Ettől függetlenül a szuperpreciz költözés nem sikerült, a cuccok egy részét nagyon szépen kategorizálva, feliratozott dobozokba tettem, a végén már összecsaptuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!