Mibe pakoljam a cuccaimat költözésnél?
Figyelt kérdés
A könyveimnek szerzek dobozokat, és van 3 db utazótáskám is, de pl cipőket, táskákat mibe pakoljam? Vagy az apró dolgaimat, mint pl ékszerek, csecsebecsék? Érdemes szelektálni mindenből?2021. jan. 22. 03:10
1/6 anonim válasza:
Mi azt is bedobozoltuk és a szállítók vitték, egy nap alatt bepakoltak, kipakoltak, de már máshogy csinálnám.
Sokkal jobb, ha a személyes holmikat az ember maga viszi át, pl. személyautó bérlésével, és az is jobb, ha nem kell egy nap alatt átömleszteni a teljes háztartást, hanem van idő rendezkedni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak ingóságaim vannak, bútor, nagyobb elektronikai cikk nincs. Csak a ruháim, a könyveim, meg a kis csecsebecsék.
2021. jan. 22. 03:18
3/6 A kérdező kommentje:
Befér egy személyautó csomagtartójába, csak nem tudom, hogyan pakoljak úgy, hogy kényelmes legyen, mert jó darabig a táskákból fogok öltözni is.
2021. jan. 22. 03:19
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha van felesleges táskád (akár egy hétköznapi táska, szóval nem utazótáska), amibe nem ruhák mennek, akkor abba nyugodtan lehet rakni az ékszereket. Most érted, szerintem ha van hely, akkor fölösleges az ékszereknek újabb dobozt keresni, azok kis helyen is elférnek. Amúgy szerintem érdemes mindent átnézni, szelektálni mindent, én is így tettem, mikor költöztünk. Így egy csomó dolgot kidobtam, de még így is rengeteg holmim volt. Akkor szerintem a táskák és a cipők mehetnének egy minőségibb kukászsákba is. Tudom, esztétikailag nem a legszebb megoldás, de a táskák simán mehetnek oda, azok nem nehezek, esetleg lehet, hogy a cipőkkel lesz baj, de megéri azokat is belerakni egybe.
5/6 anonim válasza:
A cipőimet beraktam két szatyorba. Az ékszereimnek vettem kis dobozt, azt meg egy táskába raktam. A ruháimat szintén táskákba, bőröndbe, hátizsákokba. Az ilyen ingóságokat egy nap alatt átcuccoltuk egy személyautóval.
6/6 anonim válasza:
Szerezz pár nagy dobozt, még szájjal vízszintesen, és egymásra pakolva ideiglenesen ruháspolcnak is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!