Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mitől rezgett be az egész ház...

Mitől rezgett be az egész ház tegnap este?

Figyelt kérdés
Tegnap este 11 után majdnem 12 fele a semmiből elkezdett rezgeni az egész ház, az ágyban feküdtem és konkrétan érezni lehetett és elég hangos volt. Hirtelen azt hittem földrengés van vagy világvége :D...Pár másodpercig tartott csak de az is hosszúnak érződött. Előtte minden csendes volt. De valami nagy jármű mehetett el az ablakom előtt, ami fogalmam sincs mi lehetett, nem néztem ki akkor. Sose tapasztaltam ilyesmit és rendesen meg is ijedtem kicsit. Körbe néztem a szobámban, hogy mi a fene van. Elég para volt. Mi okozhat ilyesmit? Valaki tapasztalt e hasonlót? Társasház egyébként.

júl. 14. 08:25
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
A válaszodat meg adtad a kérdésedben. Egyébként igen, valószínűleg valami busz, vagy nagyobb jármű mehetett el. Mivel nálunk is ez történik.
júl. 14. 08:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Esetleg hangrobbanás volt feletted, mifelénk előfordul, ha gyakorlatoznak felettünk.
júl. 14. 08:54
 3/13 A kérdező kommentje:
1-Köszi a választ, igazából azért kérdőjeleztem meg, mivel korábban is elhalatt már nagyobb jármű itt de sosem volt ilyen rezgés, buszok napi szinten haladnak el itt, így azt kizárnám.
júl. 14. 08:55
 4/13 anonim válasza:
Lehet hogy nagy sebességgel ment.
júl. 14. 08:56
 5/13 A kérdező kommentje:
2.Ebben lehet valami, mivel aznap egész nap 3 repülő gyakorlatozott és elég hangosak voltak bár napközben nem rezgett semmi, és nem volt példa még éjszakai gyakorlatozásra de simán eltudnám képzelni.
júl. 14. 09:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Egy ilyen házrezgést már én is megértem, de még aznap bemondta a rádió, hogy a környékünkón volt egy kisebb földrengés.

Az is ilyesztő volt.

Kérdezd meg a szomszédaidat, hogy más hallotta-e.

júl. 14. 09:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Valaki jelentené a 6-os választ? Nekem nincs még olyan lehetőségem, köszi!
júl. 14. 09:07
 8/13 A nagy Levin ***** válasza:

Egyszer a szomszéd utcában dolgozott valami extra nagy úthenger. Nem jött 40-50 méternél közelebb, de a vitrinben csörögtek a poharak, tányérok, rezegtek a falak. Lehet ott is valami nagy, nehéz jármű haladt el.

#2, 5 egy hangrobbanás elég jól hallható és nem rezeg tőle az egész ház, pláne nem pár másodpercig. Ahhoz pár tíz méter magasan kellene átlépni a hanghatárt, amiért a pilótát "főbe lőnék".

Régen, gyerekkoromban sokszor hallottam hangrobbanást, amikor gyakorlatoztak a magyarok és a szovjetek.

Manapság Magyarországon viszont csak indokolt esetben (külön engedéllyel) lehet átlépni a hanghatárt, egy gyakorlat során nem.

júl. 14. 10:17
 9/13 A nagy Levin ***** válasza:
#8 ott= nálad.
júl. 14. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:
#7 Mi a problémád a 6-os válasszal?
júl. 14. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!