Valami ötlet esetleg egy lázadó tini szobályának kicsinosítására? Unom a szobámat .
Figyelt kérdés
Egy egyszerű zöld szobából kéne valamit kihozni,gondoltam bakelit lemezekre,egy útjelző táblát lopni (:D),esetleg valamilyen kendőket függeszteni a falra,vagy festenék is .. bármit,bármien színűre,de mit és milyenre?.. Jól jönnének még ilyen ötletek .. örülnék neki NAGYON!2010. okt. 31. 18:37
1/5 anonim válasza:
Szia Tinilány!
Egy olcsó és látványos ötlet:
Gyűjtsed össze az ismerőseidtől a nekik felesleges cd-ket és szögeld ki a falra, vagy lógassad le őket innen-onnan.
Pl plafon, csillár, karnis stb...
...a szívárvány minden színében játszanak majd.
(Én itthon kipróbáltam és bejött nagyon.)
3/5 anonim válasza:
Én imádom a szobámat, hála a dekorációjának.
Mivel kiskoromtól motorozunk faterommal, meg én alapból sem vagyok az a tipikus 'lányos lány', és rocker is vagyok, tehát nálam a fesztivál/koncert plakátok dominálnak, továbbá motorokról poszter/képek. Kis kori képek rólam, a barátaimmal közös képek,haverokról ballagási képek. Akkor még.. bakelit lemez/cd, dobütők... sörös címkék, parafa tábla.. széttépett képregény össze-vissza felragasztva.
Ilyesmik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!