Mit gondoltok az SG-bútor oldalról?
Csak nekem gyanús ez az oldal? 50% kedvezményt írnak.
Rendeltem egy gardróbot tőlük. 4 hét után nagy nehezen ide ért. Gondoltam, hogy azért van ennyire leárazva, mert az embereknek nincs annyi pénzük, és ,hogy talán így menne.
Ami felbosszantott az oldalon, hogy 114 ezer volt az ára 23x ezer eredeti árral. Amikor megkaptam a bútort utána már 123 ezer lett eredeti ára 24x ezer. Ez nem csalás lenne kérem szépen, hogy átverjék a vásárlókat?
Minősége katasztrófális. Ahogy csavartam bele a csavarokat, porlott esett szét a lyuk környéke.
Volt valakinek valamilyen élménye bánata velük?
Lassan már érdemes az ilyen oldalaknak a negatív oldalát is hirdetni, hogy ne az legyen, hogy az ember kidob nekik egy csomó pénzt, és semmibe se veszik, ha valaki panaszt tesz.
Ajánlom mindenkinek a facebookos oldaluk értékelését. Valahogy nem csodálkozom rajta.
Most konkrétan mi a kérdés?
Rendeltel olcsón egy noname oldalról bútort, ami silány minőségű. Vagy vedd fel velük a kapcsolatot, vagy viseld el, hogy olcsó húsnak híg a leve.
Most írtam nekik a facen és innentől lezártak a rendelésem.
Tanulságnak jó:
Teljes CSALÓDÁS! A gyakori kérdéseknél elolvastam a véleményeket!!! Ugyanez a tapasztalat.😥
Ígérgetés, hazudozás, hiteltelenség. Szerencsére a pénzben nem károsultam, de sok időmet elvette az emailezés telefonok.
Sose jött meg a rendelés
Ilyet egy rendelésnél sem tapasztaltam
A honlapon közvetlen értékelésre lehetőség sincs, de találtak más utat a pórul járt vásárlók.
Milyen informátor, aki kutyaugatásra azt mondja hogy a kollégái dolgoznak, azt hallom.
Szégyen!
Nem sokáig fog működni a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!