Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Bútor-signal oldalról vélemény?

Bútor-signal oldalról vélemény?

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 12:03
 1/9 zsuzsa 67 válasza:
nekem nincs jó véleményem róluk. Rendeltem egy ágyat amit sajna nem hoztak ki ,amiért még elnézést se kértek. Érdeklődésemre ,hogy mikor hozzák ki a terméket simán képesek voltak annyit írni ,hogy a szállitás újra tervezés alatt majd érteítenek. vicc kategória a cég szerintem
2022. ápr. 19. 19:52
 2/9 anonim válasza:

Sajnos,eddig nagy csalódás a cég!

11hete rendeltünk egy bútort,ami a mai napig nem érkezett meg.

Email valtaskor mindig úgyan azt a gépi szöveget küldik el.Kérdéseimre választ soha nem kaptam.

2022. máj. 2. 14:19
 3/9 anonim válasza:
Céges számlára vásároltam a Signal Bútortól egy sarokkanapét, listaáron 400-e Ft-nak hirdették, 200 eFt volt akciósan. Kihoztak egy nagyon gyenge minőségű, a párnákat hulladék szivacsokkal tömött, vacak farostlemezből összerakott, béleletlen ágyneműtartós kanapét, amelyen nem passzol a csavarok helye, és egy elem nagyobb a kelleténél. A karfa egy kemény deszka egy 2 mm textillel bevonva, szétvágja az ember karját, ha ráteszi. Az egész bútor siralmas. Elállásra nincs jogom, mert céges vásárló vagyok, közölték. Részletes fotókkal alátámasztottam, hogy a termék miért nem minősül a szerződés teljesítésének, és egyáltalán nem éri el a kívánt minőséget és főleg nem a weboldalukon a képeken látható kanapé minőségét nem! A leveleimre sajnálkozva, de a probléma megoldását igazából nem keresve reagálnak, nem ismerik el, hogy az hiba, hogy egy háttámla rondán göröngyös vagy hogy nem húzható ki a kihúzható ágyrész. A pénzem nem adják vissza, pedig még a visszaszállítás kifizetését is felajánlottam. Nem lehet velük érdemben telefonálni, csak írásban kommunikálnak, ott pedig lekezelők, és abszolút visszaélnek azzal, hogy náluk van már a gagyi termékük vételára. Senkinek nem ajánlom tőlük vásárolni, főleg nem céges célra, mert utána nézheted a hibás és összerakhatatlan terméket és sajnálhatod, hogy nem a fogyasztóbarát cégeknél vásároltál...
2022. máj. 11. 21:01
 4/9 anonim válasza:
Rettenetes cég. Senki ne akarjon tőlük vásárolni. Ápr. 6 - án rendeltem tőlük egy fenyő ágyat matraccal, ágy alatti tárolóval. Május 4.re igazolták vissza. Azóta hetente érdeklődtem. Előszor megvolt a tároló, 2 hét mulva megvolt az ágy és a matrac, nem volt meg a tároló. Aztán már csak a matrac volt meg. Kérdésemre hogy hová tűnt az ami már előző héten megvolt a vállukat vonogatták. Tegnap visszamondtam az egészet. Olyan mintha idióták gyülekezete üzemeltetné ezt a céget.
2022. jún. 15. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt végül gondom velük
2022. jún. 15. 22:15
 6/9 anonim válasza:

Rendeltem egy sarokkanapét. Kihozták. Egy nagy rakás szar. 150 ezer Ft volt. Szar minőségű. A képen nem ez látszik. Hiányzik 4 db láb. Reggel érdeklődjek az ugyfélszolgálaton mert hiba történt. Arról nem beszélve hogy tényleg anyag benne az 0.

Senki ne rendeljen innen. Ez egy nagy szar. Szarházi cég.

2023. dec. 10. 22:23
 7/9 anonim válasza:
Jah és a csavarok is hiányoznak.
2023. dec. 10. 22:24
 8/9 Székely Nándor válasza:
Nem ajánlom senkinek! Nem vártam sokat az olcsó bútortól de vicc volt amit kaptam. A sarok kanapé alja le volt szakadva és körbe vissza kellet szegelnem. Aztán másnap amikor vettem szeget és megcsináltam kiderült hogy hiányzik 3 csavar( az alátét hozzá benne volt a csomagba de csavar 3 kevesebb). Szóval másnap mentem csavart venni de kiderült hogy az egyik láb tönkanyája forog a fa anyagba és nem tartja a lábat egyáltalán. Szóval mentem vettem ragasztót és beragasztottam a csavart aztán másnap már fogta a lábat. Arról nem beszélek hogy nem OSB lapból van sehol hanem PAL bútorlap. A leírás megtévesztő. A minőség silány! És még annyit sem írtak vissza ,hogy sajnáljük!
márc. 11. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Uha, akkor nekem mákom volt. Minden jó!
márc. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!