Ha Signal appra regisztrálok a telefonszámommal, arról küld értesítést az app a kontaktjaimnak?
Nem küld. Kb. két évvel ezelőtt regisztráltam az egyik számommal, nem küldött. Most kipróbáltam a másik számommal is, és most sem küldött semmit a másikra.
Annyi, hogy régebben ha beléptem az appba, láttam, hogy az ismerőseim közül kinek van Signalja, most nem látom.
Egyébként első indításnál megkérdezi, hogy hozzáférhet-e a névjegyekhez. Ha azt mondod neki, hogy nem, akkor is megy tovább, és akkor tuti nem fog küldözgetni senkinek semmit.
Három hete kaptam értesítést, hogy XY kontaktom a Signalon van. Én 2 ismerősöm miatt használok Signalt, de most is látom az összes többi kontaktomat akik elérhetőek Signalon úgy hogy ezek közül soha senkivel nem kommunikáltam így.
Lehet, ha más hozzáféréseket adsz meg az elején akkor nem leszel egyből látható, ezek szerint ez sokan elfelejtik vagy nem tartják lényegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!