Mi legyen az ággyal szemben? Hogyan lehetne feldobni a hálószobát?
Tervezzük a hálószobát, új házunkban. Kicsi a szoba, kb 11m2. Kb 2,7*4m.
Ha elképzelsz magad előtt téglalapot, akkor:
2,7m-es oldalon, jobb szélen a bejárat. Mellette bal kéz felől egy gardrób canyon tölgy corpus, tükrös tolóajtók.
Szemközti falon ablak. Az ágy fejtámlája a bejárattól balkéz felőli oldalon lenne. 180cm széles. Falak fehérek. Az ágy mellett 1-1 éjjeliszekrény csak nehezen férne el. Az ágy végében a falra mindenképp kellene valamilyen dekor. A normális emberek oda tesznek egy tévét, mi nem tévézünk. Fűtötest nincs a szobában, padlófűtés van. Azzal nem kell számolni.
Az ágy végébe kellene valami, hogy ne legyen üres. De bármilyen más javaslatot elfogadok. Köszi a tippeket.
A leírás alapján úgy lehet érteni, hogy a rövid oldalon van a szekrény.
Az egyik rövid oldalra tedd az ágyat, szembe vele a szekrényt. Tùlbonyolítani de föleg túlzsúfolni nem szabad(na)
8-as: :D :D :D
Jó a szöveg. ;)
6 és 8-as. A tükör valóban egy opció, mivel valami lapos kellene a falra. Tehát kb. vagy kép vagy tükör vagy valamilyen dekorációs elem, amit fel lehet akasztani. Viszont mivel a gardrób ajtaja szinte tele töükrös, már nagyon túlzás lenne egy újabb tükör.
Képeket egy ideje nézegetek, de nincs olyan kedvenc képem amire kelnék minden reggel. :)
Lehetne feldobni egy tv-t a falra, gipszkartonból valami dekort köré, de minek a tv, ha évente esetleg 2 filmet megnéznénk az ágyból?
Vagy gipszkartonból valamilyen dekoráció, amit leddel meg lehetne világítani esetleg. Vagy lamellák?
Nekem ilyesmik jártak a fejemben, kíváncsi vagyok, voltam, hogy ti kreatívabbak vagytok-e.
Ha van ötlet jöhet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!