Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik szerintetek jelenleg a...

Melyik szerintetek jelenleg a legkorrektebb, legjobb ár-érték arányú, akár webes bútorbolt?

Figyelt kérdés

Egy boxspring (kontinentális) ágyat szeretnék vásárolni, és 500-600 ezret szánnék a projektre. A Beliani eddig a legszimpibb nekem az összes közül - eddig a mömaxon, xxxluzton, ikeán és möbelixen vagyok túl.

Mik a tapasztalataitok? Köszi!

#boxspring ágy
máj. 27. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Favi-n kerestél? Igaz, az tképpen nem bútorbolt, hanem gyűjtőoldal.

[link]

máj. 27. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, de sok negatív tapasztalatot olvastam róluk, ezért is vetettem el az ötletet. Neked van személyes élményed velük?
máj. 27. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
#2: Nincs, én is most nézegetek kanapét. De ugye a Favi-val nemigen lehet negatív tapasztalat, mert az nem bolt, csak mint az Árukereső odairányít egy-egy bolthoz. Na azzal viszont lehet gond.
máj. 27. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jobb élőben megnézni... Illetve sokat elárul, hogy a hibás árut, cserét hogy kezelik, neked-e szállítani, és hány év a garancia.

Wilsondóról rendeltem egyszer fém emeletes ágyat, ami egy hét után eltört - de végülis rendesen visszavették, elszállították, pénzt is visszautalták. Lehet, pont hibásat fogtam ki, nem tudom, pedig azt hittem, a fém biztonságosabb. Végül egy magyar cégnél csináltattam méretre bükkfából, az nagyon jól bírta a strapát.

máj. 27. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, első sorban én is élőben nézelődnék. Ami a baj, hogy elég laikus vagyok, és nekem elég jó minőségűeknek tűnnek pl. az xxxlutz 300-400-as kategóriájú ágyai is. Gondolom nem annyira azok.
máj. 27. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Közben egy barátomtól kaptam egy nagyon jó tippet: a pécsi l'azour home. Szerelem első látásra 🤩🤩
máj. 27. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Vasbútort nézd meg.
máj. 28. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!