Hova kell tenni a tévét, hogy lássuk a naptól és ne kelljen elfüggönyözni az ablakot?
Nálam korábban nappali-szobában nagyon rosszul ablakkal háttal volt d.u.-i Napsütéssel, közben ajtóval háttal és ablakkal szemben volt az ágy. Úgy rendeztük át, hogy az ágy korábbi helyére - az ablakhoz viszonyítva - oldalazva a falhoz simulva került két szekrény közé, a Napsütést nagyjából leárnyékolja az egyik szekrény vagy ott kihúzhatunk sötétebb függönyt, az ágy pedig másik oldalon oldalazva van a TV-vel. Egy sarokpamlag miatt nem tudok más megoldást az ágyra, de én nem TV-zek és páromnak teljesen jó így is. Jó lehet páromnak fekve, ülve, és székkel is.
35/F
Tv-n legalább ugyanannyi múlik, mint az ablak árnyékolásán.
Az olcsó kategóriás tvk nem szeretik a napfényt. A régi tvmet csak lehúzott redőnnyel tudtam nézni, a D - D-Ny-i tájolású nappaliban. Nekem ebben az L alakban rengeteg ablak van. Az új tv 4K 120Hz Qledes, nincs olyan szög amiből ne lehetne jól látni, és csak azzal a fénnyel van probléma ami úgy süt be, hogy a tvt telibe világítja. Szóval azóta felhúzott redőnyökkel lehetne nézni, de így meg nagyon felmelegszik a ház.
A TV játszani is szoktunk, a PS megy rajta. Filmeket még látjuk, de a videojáték dialógusát már nem
Az ajtóval szemben van az ablak, a tv az ajtó bal oldalán, aztán a tv mellett a konyha ajtó.
A nap délután szokott sréhen besütni.
Az se segít, hogy a konyhából az előszobába megy a jövés-menés a tv és a kanapé között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!