Milyen hűtőt vegyek?
jajj, ne haragudj, de hogy lehet egy hűtőszekrényt "gyönyörűnek" látni, tényleg nem értem :)
Esetleg belinkelnél egy képet egy hűtőről, ami szted kifejezetten ronda? Csak mert tényleg nem értem. :)))
nekem is LG van, GR 469BTKA szintén vízadagolós, jégkockakészítős, de nem ajánlom a felülfagyasztósat, mert nem ergonómikus.
inkább fent legyen a hűtő, alul a fagyasztó, sokkal kényelmesebb, nem kell hajolgatni a gyakran használt kajákért :D
ja, és csak 120e ft volt, egy electro outletben vettem.
1 éves, nagyon jól műxik, total no frost, semmi jég sehol.
Na, ja. Ronda hűtőt még én se láttam.
Amúgy mi két éve vettünk hűtőt, egy Samsungot. HA jól emlékszem ez a típusa: RL34EGPS. Inox színű, az elején van egy digitális kijelző, A energiaosztályos, no-frostos, kombi. Vízadagolója, jégkockakészítője ugyan nincs, de eddig a két év alatt ez nem is hiányzott. Én nagyon szeretem azóta is. Bár, lehet, hogy már vannak újabb típusok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!