Akiknek nincs otthon mikrója, miért nincs?
Panelban lakó ismerőseimnél tűnt fel, most hogy több időm van látogatni őket, hogy nincs mikrójuk, és nem is igénylik.
Én nem tudom elképzelni nélküle a konyhát.
Napi szinten kiolvasztok valamit, tejet, kávét, kaját, vizet melegítek vele.
Van, aki azt mondja, neki a vízforraló elég.
De az max teára, vagy instant leveshez jó, és a többi?
Hétvégén kaját rendeltünk haveromhoz, sajnos kihűlt, mire kiért. Mondja: együnk amíg langyos, mert mikró az nincs.
Pedig van hely náluk, miért nem vesz akkor, ha lenne haszna?
Szóval megkérdezem az internet népét: ha nincs mikrótok, miért nincs, vagy miért nem akartok?
Komolyan érdekel. Köszönöm előre a válaszokat
Egy középkategőriás gőzsütő, alapvetően kiváltja a mikrót. A hűtőből kiszedett tegnapi kaját konkrétan úgy melegíti fel, mintha frissen készült volna. A mikro ilyet nem tud!
Hátranya van, több energiát használ, az enyém 3340w csúcsteljesítményű. Persze nem regenerálás programban, amivel melegítek. És kb 15 perc a folyat, ellentétben a mikor 1-2 percével, de megéri :)
Viszont ezek a sütők 2-4 dolgot képesek egyszerre sütni, az enyém 3-at. Azaz, ha van egy 4 tagú csalad mikrózik 4x2 percet, sütőben pedig egyszerre melegítjük mindenkinek.
Van mikró, de alig van használva, ha elromlik nem hiszem, hogy pótolva lesz.
Hogy másoknak miért nincs nem tudom. Nekem a sugárzás fóbiám miatt nincs 😅
Még anno megfertőzte az agyamat a ""brit tudósok megállapították " hogy egészségtelen a mikro használata. És elromlott és gőzsütőt vettünk helyette. Macerásabb, hosszabb idő. De sokkal frissebb finomabb a melegített etel benne.
Egyedül a micros popcorn hiányzik. Bár már kifejlesztettük a serpenyőben pattogtatást, de macera..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!