Mit csináljak az ikeás galáriaágyammal? Borzasztóan recseg!
kicserélni?! fél éves ágy !! :D
azért nem merem ragasztózni, mert nem fordítható el. alapjábavéve nagyon szeretem ezt az ágyat, óvatosan mozgok rajta, nem ugrálok, stb, de a legkissebb ficcenés is hallatszik. de ha ketten vagyunk rajta, akkor ... hát akkor szerintem a szomszédok azt hiszik, hogy kínoznak.
eddig egyszer volt ujraszerelve szobaátalakítás miatt, és nagyon vigyáztunk rá, mindent ugyanúgy szereltünk vissza, óvatosan, vigyázva minden menetre.
nem értek hozzá, de hülyeség lenne behajtani még pár csavart? nem recsegne ennyire? mégsem ragasztó. egyszer majd vinni szeretném saját lakásba. vagy így.. vagy sima ágyként :(
9:05-ös ötlete jó, én is ezt tenném, de ez mégiscsak egy féléves ágy.
Előbb még kikérném az Ikea véleményét is. Eléggé komolyan adnak a hírnevükre, nem is jellemző rájuk, hogy ócska minőséget áruljanak. Bizonyára lenne értelmes javaslatuk, még az is előfordulhat, hogy saját emberrel megoldják. Fuss egy kört náluk, hivatkozz arra, hogy egy féléves ágynak nem lenne szabad így "viselkednie" - érted, minőségi kifogás! Egy kört megér és reméljük, lesznek olyan korrektek, hogy nem küldenek el (egyébként úgy tudom, hogy nem is tehetik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!