Kerti bútor felújítással ki foglalkozik? Tudtok valakit ajánlani?
Az UV sugárzás tönkretette a kerti bútort. Mivel méretben pont ideális, nem szeretném kidobni, ha fel lehet újítani. Eddig nem találtam olyat, aki ilyennel foglalkozik. Tudtok ilyet javasolni? (Budapesten található a bútor 3 szék, egy L-alakú pad és egy asztal.)
Szakemberre lenne szükségem, nem arra, hogy én hogyan barkácsoljam meg. (Az nem lenne elég jó.)
Kérésre tudok képet küldeni.
Milyen bútor?
Bútorlapos vagy tömör fa a felület?
Ha bútorlap, akkor maximum újrafóliázni lehetne. Ha tömör fa, akkor le kell csiszolni és lehet újrakenni a kívánt anyaggal. Utóbbi esetén jellemzően asztalos meg tudja oldani.
A festéssel nincs gond télen, ha lehet olyan helységben tárolni ahol nem mínuszok vannak.
Talán rattan kerti bútor javítás -ra érdemes keresgélni a neten.
Esetleg kárpitosok foglalkoznak még ilyennel. Lényegében ezt a "fonatot" kell teljesen kicserélni rajta.
Az tuti, hogy a szakik olyna árakat tudnak megkérni, hogy az ember belevörösödik. Ezért is érdemes sokmindent magadnak csinálni.
Ilyen szövögetősdiből van sok videó interneten amúgy.
Persze ajánlatot nem tart semeddig kérni.
Köszönöm a válaszokat:
4/7: pontosan így van. Neten korábban rákerestem egy valaki volt, aki hirdette magát erre, de a beküldött képek alapján nem vállalta.
5/7: az a gond, hogy méretben kb pont 5cm-es pontossággal erre van szükség.
6/7: sajnos nem találtam olyat, akitől lehetne ajánlatot kérni (lsd : 4/7)
7/7: Hát ja.
[link] - tőlük jött egy nagyon korrekt, udvarias, de sajnos elutasító válasz.
Szóval a kérdés sajnos még áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!