Milyen párna vált be székmagasítónak?
Figyelt kérdés
Van egy túl magas íróasztal, és egy szék, ami viszont a felső állásban is alacsony. 4-5 cm hiányzik, hogy hosszú távon kényelmes legyen a munka. Most összehajtott törölközőket teszek magam alá, de ez csak ideiglenes megoldás. A gyógyászati gerinckímélő párnák elég magasak/kemények ilyen használathoz? Láttam felálláskönnyítő párnát, de az túl nagy, nem férne el a széken.2023. dec. 20. 09:18
1/6 anonim válasza:
Az íróasztal lábából levágni vagy a szék alá tenni valamit nem opció? Mert én a kettő közül valamelyiket csinálnám.
2/6 A kérdező kommentje:
Görgős irodai szék, az asztallábak meg alumínium csövek, csavarható talpakkal a magasság állítására. Biztos le lehet fűrészelni belőlük, csak elsőre egyszerűbb megoldást keresek.
2023. dec. 20. 09:52
3/6 anonim válasza:
Lehet a legjobb egy másik szék lenne amit jobban meg lehet emelni. Vagy lehet, hogy az asztal el van fuserálva?
Szerintem ez a magasítás nem jó megoldás hossuútávon sehogy se. Nem lesz kényelmes.
4/6 A kérdező kommentje:
Az asztal 74 cm-es legalacsonyabb állásban, ahogy elnéztem a webshopokban ez elterjedt méret. A szék meg szintén a szokásos kb. 52 cm az ülés tetején mérve (nyilván picit süllyed beleüléskor). Azóta néztem, vannak 58 cm-re emelhető székek is, ha nincs más megoldás, akkor cserélni fogom. Íróasztalból ennél alacsonyabbat csak gyerekbútorban láttam, az viszont a felületén túl kicsi nekem.
2023. dec. 20. 12:29
5/6 anonim válasza:
Lehet akkor te vagy nagyon alacsony?
6/6 A kérdező kommentje:
180 cm vagyok, de lehet hogy a láb-törzs arányokkal van baj :D
2023. dec. 20. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!