Hol kapható sűrű szivacs lemez, ülőpárnákhoz való ?
Figyelt kérdés
Kevés kellene, de nem szeretnék online rendelni. Csak nagyon drága, hatalmas lemezeket találtam a neten.2023. febr. 24. 13:35
2/4 anonim válasza:
Így van, méteráru. Én egy kisvárosi méteráruban vettem, járókába kellett alátétnek. Mondjuk nem tudom, mit értesz hatalmas tábla alatt, de ott is csak olyat kaptam, ami százvalahányszor száznagyonsok centis volt, 2 cm vastag. Kettévágva, duplán lerakva pont elég lett a járókába. Vágva nem értékesítették, csak egyben. De ha székpárna kell, lakásfelszereléses-mindenes boltokban kapsz annyiért, hogy nem érdemes szivacsvágással és huzatkészítéssel bíbelődni.
Sűrű alatt sem tudom, milyen sűrűre gondolsz, ez egyszerű, viszonylag lágy szivacs volt, mint a mosogatószivacs. De általában a székpárnák is csak ilyesmik szoktak lenni.
3/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!