Van olyan tűzoltókészülék otthonra, ami legalább 10 évig hiteles/használható marad?
Szerintem otthonra senkit nem érdekel, hogy hiteles-e.
Elvileg a töltet 20 évnél nem lehet régebbi.
Szóval ha új készüléket veszel, 10 évig simán bírnia kell, ha nem valami dohos nedves helyen tartod.
Az előző hozzászólások bizonyítják hogy mekkora hülye vagyok. Mi a fenéért hitelesíttetem évente ezeket a vackokat, és miért büntet a rendőr ha elfelejtem :)
-évente hitelesítik
-5 évente felülvizsgálják
-10 évente nagy javítják a porral oltókat
Már ahol figyelnek erre.
#4 Idézek a kérdésből: "ami legalább 10 évig hiteles/használható"
Hiteles otthon is csak akkor marad ha hitelesítik. Értem én hogy otthonra de lépcsőházakban is ezeket látom. Hitelesítés velejárója hogy aki a hologramos matricát ráteszi az a nevét adja ahhoz hogy átvizsgálta és működőképesnek ítélte a készüléket, tehát megvan benne a nyomás és hallhatóan folyik benne a por. Elkeserítelek, mivel nálunk kamionokon van a porral oltó ezért ha nem hiteles akkor a rendőr büntet érte, és nem csak magyarországon nézik. Azért elképzelheted hogy 20 db kamionon van 40 db 6 kg-os ABC poroltó hogy az mennyi szopás végig hitelesítetni, és nagy arányban be vannak tapadva egy év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!