Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen szinű lesz a karácsonfá...

Milyen szinű lesz a karácsonfátok? Csokibarnához milyen szin megy?

Figyelt kérdés
nagyon tetszik az almazöld, a lila és a csokibarna. de együtt nem biztos hogy jol mutatna?
2010. okt. 21. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! én a csokibarnát arannyal tudnám párosítani.
2010. okt. 21. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Mi mindig zöld fát veszünk.
2010. okt. 21. 13:59
 3/9 anonim válasza:
67%
Szintén arany.
2010. okt. 21. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk minden évben arany és ezüst vegyesen, de az idén más lesz. Mivel a fiam 2 éves, és már jobban érdeklődik mint 1 éve, így apró játékok is lesznek a fára aggatva.
2010. okt. 21. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:
második válszolonak nekünk is zöld fánk lesz,a diszre voltam kiváncsi,
2010. okt. 21. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig tarkabarka díszek vannak a fán. Egy csomó díszt még a húgommal készítettünk óvodás és iskolás korunkban.
2010. okt. 21. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csokibarnához az almazöld nagyon jól illik! Sőt, szuper lesz! A KIKA-ban lehet kapni már mindenféle színűeket, gyönyörűeket és szenteste előtti napon ha jól tudom nagy leárazások vannak, minden akár 50%-os áron van.

A miénk a párom kívánságára ezüst-kék színű, de én válogattam a díszeket, főleg a KIKA-ban és sok szép kellemes színűt vettem.

2010. okt. 21. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A kikában krémszínű díszek is vannak, azzal + a barnával visszafogottan elegáns lenne a fa. A zölddel a barna élénk, modern lenne, mindamellett elegáns is. Én is a kikát ajánlom, sok ötletet kaphatsz, egy hatalmas területen sok fát díszítenek fel különböző színekben, stílusban.
2010. okt. 21. 20:00
 9/9 anonim válasza:
100%
Én mindig csak arannyal és pirossal díszítem a fát, ami pedig mindig zöld:) De a csokibarna arany páros is igen jónak tűnik!
2010. okt. 22. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!