Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van olyan idióta aki bidét...

Van olyan idióta aki bidét használ? Most komolyan ennyire rárérnek az emberek? Kitörlöd aztán csá

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 22:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%
Viszont arra gondoltam, hogy a kérdező mellékhelyiségénél lehet, hogy nincs bekötve víz, mert az kint van a kúttól távolabb az udvar végében és az egyetlen kényeztetést, a lécekből össze szögelt ajtó szélén kínyúlva elérhető lapulevél jelenti. hmm..
2010. okt. 28. 09:46
 32/42 anonim ***** válasza:
82%

Kérdés:

Van olyan idióta aki bidét használ? Most komolyan ennyire rárérnek az emberek? Kitörlöd aztán csá

Kedves Kérdező!

Bár a kérdés felvetése jogos, de primitív, sőt bunkó. Az altestünk megmosása nem fölösleges. Óriási különbség van a papírral való kitörlés és a megmosás között. Ezt finoman érzékeltette az egyik válaszoló, aki célzott arra, hogy megtudnád ha aranyered lenne. Nem tudom, meg szoktad-e nézni az alsógatyád/bugyid ha lefekvés előtt leveszed. Még a fingnak is nyoma marad.

Továbbá: Nem vagyunk egyformák, némelyikünk ánusza (segglyuka) környéke kopasz, másoké dúsan szőrös. Ez utóbbiak „bundája” sok mindent magába szív. Ők egy sima seggtörléssel nem tudják „eléggé” tisztába tenni magukat, bár igényük lehet a tisztaságra. Nem véletlen, hogy a nők, biológiai adottságaiknál fogva kényesebbek az altestük higiéniájára. (Különösen, ha nagyon szőrösek) Ahol több lehet a trutyi, ott nagyobb az érzékenység.

Hajdanában, amikor még működtek a kuplerájok, jobb helyeken minden prosti szobájában ugyanúgy ott volt a bidé, mint a mosdó, és a kisasszony minden menet után rákuporodott, hogy tisztába tegye magát.

No de mi van azokkal, akiknek az alfele kopasz, s sima papírhasználat után is látszólag tiszta? Ha nő vagy és férfipartneredről van szó, lehet hogy nem olyan nagy a probléma. De ha férfi vagy és nő-partnereddel vagy éppen intim helyzetben, előfordulhat, hogy előzőleg kiszaladt a WC-re, és mikor nekifogsz hátulról, rózsaszín kis lyukacskájáról árad felfelé a szarszag.

Manapság, ha nem is lehet mindenüvé bidét beépíteni, de lehet olyan WC-ülésdeszkát vásárolni, amivel a bidé helyettesíthető. (Van benne hideg-meleg vizű csap, s megfelelő bekötés esetén a WC kagyló használható bidéként is.)

Mielőtt ilyen elhamarkodott hülye véleményt mondasz talán el kellene gonolkodni!

2010. okt. 28. 13:43
 33/42 anonim ***** válasza:
64%

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóhoz!

Ha kerti budid van, akkor is illenék lemosni az alfeled, ha mást nem akkor egy lavórba! Vagy Te minden másnap szoktál fürödni (húsvét és karácsony). Aztán ne felejtsd el a nők menszesz közbeni gyakoribb altest mosását sem.

2010. okt. 28. 14:34
 34/42 anonim ***** válasza:

No igen! Válaszomra érkezett egy pikírt reagálás. Szinte gondoltam, hogy lesz aki ezt félreérti, és rossz értelemben veszi magára. A bidéről van szó, és arról hogy sértett válasz jött, hogy mit csináljon az, akinek udvari budija van.

Igaz, hogy én összkomfortos lakásban nőttem fel, de laktam Budapest területén két helyen is, ahol udvari budi, reterát volt. És télvíz idején éjszaka bilit használtam. Nekem az is megfelelt, jól éreztem magam. Soha nem laktam olyan helyen, ahol bidé lett volna. Ha úgy hozta a helyzet meg tudtam mosakodni, még munkahelyen is. A lakások kilencvenkilenc százalékában ma sincs bidé.

Mindössze azért írtam enyhén gúnyos válaszomat, mert a kérdező elítélően írt a bidé-használatról, holott ma, ha valakinek igénye van rá, bármelyik összkomfortos lakásban megoldhatja.

2010. okt. 31. 14:02
 35/42 A kérdező kommentje:

ezennel elnézést kérek mindenkitől, én nem itélem el a bidéhasználókat, csak feleslegesnek tartom

még az is lehet hogy használnám ha nálunk lenne és lehet hogy vennék is ha lenne szexuális életem de mivel nincs igy nem érzem annyira szükségét

2010. nov. 1. 14:12
 36/42 anonim ***** válasza:
10%
Nincs is mit elítélni a bide használaton! Igaz még nincs eltejedve, de ma már új magánházak építésénél sokan beteszik a fürdőszobába-, ez nem luxus cikk.
2010. nov. 2. 10:17
 37/42 anonim ***** válasza:

"" lehet hogy vennék is ha lenne szexuális életem de mivel nincs igy nem érzem annyira szükségét"" irta a kérdező!!

Tehát mi egy marslakóval vagy egy gyerekkel tépjük a pofánkat és meglep bennünket az egyedi hozzáállása a bidé dologhoz!!Ezzel bebizonyitottuk hogy semmivel sem vagyunk Nála okosabbak!!!!

2010. nov. 9. 19:24
 38/42 A kérdező kommentje:
csak azt mondtam hogy most nincs szexuális életem és egy albérletben nem igazán lenne helye
2010. nov. 9. 20:15
 39/42 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Szerintem egyáltalán nem az a baj, hogy neked nincs, mert nekem sincs és megoldom zuhannyal a hiányát.

A fő problémát az első lelkes anti bidés felindulásoddal okoztad. Az rendben, hogy azóta átgondoltad a helyzetet.

Az is igaz, hogy nem lehet mindenkinek bidéje.

Végül nem is feltétlen kell legyen ha másképp megoldjuk a megfelelő tisztálkodást wc használat után. Viszont akinek van annak jóval egyszerűbb ezen a dolgon túljutni.

Csak enyi a lényeg.

2010. nov. 10. 03:41
 40/42 anonim ***** válasza:

Kitörlöd, aztán csá!

hát ez az...azért látni annyi vonalkódos gatyát... a nők írtóznak a sok szaros férfi gatyától..persze annak a zoknia is olyan, sőt a foga is ápolatlan...

2012. szept. 14. 12:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!