Szüleim karácsonyra megkérdezték, hogy mi az amit szeretnék és hasznomra is vállik majd az új otthonomban. Te mit kérnétek tőlük?
Figyelt kérdés
170 000-.Ft értékig mondták, de én még sosem éltem egyedül. Albérletbe költözöm, így az alapvető dolgok biztosítva lesznek (hűtő, sütő, mosógép stb.) Nem kávézom, nem iszom és nem dohányzom, erős laptoppal rendelkezem, mobiltelefonom teljesen jó, TV-zni nem szoktam. Olyan háztartási eszközre gondoltam, ami hasznos lesz majd. Segítenétek?2023. nov. 6. 13:46
12/16 anonim válasza:
Megvan már az albérlet, ahova költözöl?
Gondold végig mi nincs ott. Szükség lehet még bútorra? Ha nem, akkor azokat írnám, mint a 10-es. Olyan dolgokat kérnék, ami kell a mindennapi élethez.
13/16 anonim válasza:
Nekem 2 dolog ugrott be. A mosógèp ès az airfryer. Amelyik neked hasznosabb. Az utóbbi gyorsan készít ételt, ha egyedül vagy tökéletes, viszonylag kevés helyet foglal
14/16 anonim válasza:
Mindenképp valami használati tárgyat érdemes kérni,amit Te magad úgy is megvennél,mert mondjuk elengedhetetlen a főzéshez,takarításhoz,a mindennapi tevékenységekhez. Nagyban függ persze attól is,mekkora összegről van szó, de abba is bele lehet préselni hasznos dolgot. Tőlem anyós valamelyik nap kérdezte meg,hogy mit szeretnék karácsonyra, mert akkor úgy adnak pénzt,és nem valami felesleges kacatot vesznek. Abból a pénzből például vasalót veszek majd, mert az még nincs,és fontos.(Meg persze én is akartam venni).
15/16 anonim válasza:
Olajradiátor, ha esetleg nem olyan jó a fűtés az albiban. Mosogatógéppel az a baj, hogy a tulaj nem biztos, hogy engedi, és azért a szárítógép is necces lehet. De egy jó szék tényleg csodákra képes, vagy valamilyen otthoni kondigép edzéshez.
16/16 anonim válasza:
Olyat kérj amit te magad nem vennél meg, vagy csak nehezen szánnád rá magad a megvásárlására, viszont hasznos, praktikus.
Airfryer, irodaiszék, talán a mikró is ide tartozhat, turmixgép, valami edzéshez hasznos eszköz, robotporszívó, mutatós nagy tükör az előszobába vagy bárhova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!