Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szüleim karácsonyra megkérdezt...

Szüleim karácsonyra megkérdezték, hogy mi az amit szeretnék és hasznomra is vállik majd az új otthonomban. Te mit kérnétek tőlük?

Figyelt kérdés
170 000-.Ft értékig mondták, de én még sosem éltem egyedül. Albérletbe költözöm, így az alapvető dolgok biztosítva lesznek (hűtő, sütő, mosógép stb.) Nem kávézom, nem iszom és nem dohányzom, erős laptoppal rendelkezem, mobiltelefonom teljesen jó, TV-zni nem szoktam. Olyan háztartási eszközre gondoltam, ami hasznos lesz majd. Segítenétek?

2023. nov. 6. 13:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Az albérlet letétjét esetleg?
2023. nov. 6. 14:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Mindenképpen eszközt akarnak, a pénzt nem fogják odaadni, így ajánlották fel.
2023. nov. 6. 14:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Bútor? Robotporszívó? Kávéfőző?
2023. nov. 6. 14:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem kávézol, akkor az sztornó :D
2023. nov. 6. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Konyhai kisgépek, edények, evőeszközök, tányér-pohárkészlet, egy mikró, ha a lakásban nincs vagy nem jó, ágynemű és huzatok, szőnyeg, függöny, valamilyen bútor?
2023. nov. 6. 14:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A fiam vett egy projektort. Azt használják tévé helyett. A laptopról úgy néznek filmet, egyebet, hogy kivetítik az egyik üres falra és hatalmas képernyőt helyettesítenek vele. Nem foglal sok helyet és örülnek neki.

Ha nincs fehér üres falad akkor kérhetsz hozzá egy projektoros képernyőt is, az fel-le engedhető ha szükséges. Akár játékhoz is lehet használni a számítógép kis monitorja helyett. Nem ilyeneket, ezek csak példák, nem tudom jó minőségűek-e:

[link]

[link]

2023. nov. 6. 15:50
 7/16 anonim ***** válasza:
16%

Milyen összegben?

Kukta.

Törölközőszett, párna...

2023. nov. 6. 16:18
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

Valami ilyesmi is beleférhet:

[link]

2023. nov. 6. 16:41
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
Szárítógépet, ha kell kiegészíteném. A szárítógép annyira nem alap 😅
2023. nov. 6. 16:43
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha sok kisebb dolgot lehet, akkor ami nincs a lakásban:

1. Törölköző

2. Tányérok, poharak, tepsi, serpenyő meg egy lábos

3. Sötétítő függöny

4. Dekoráció

5. Söprű, felmosó

6. Egy műanyag terítő

Nagyobb dolgok:

1. Egy robotporszívó tényleg jó lehet, mert nem valószínű, hogy gyakran fogsz takarítani, de ha van pl. küszöb vagy sok a földön lévő cucc, akkor felejtős

2. Mosogatógép a legtutibb, főleg, ha többen laktok, de csak, ha befér

3. Íróasztal esetleg egy jó irodai székkel, főleg, ha egyetem után home-officeban kell majd otthonról dolgozni (és a székek nagyon drágák).

2023. nov. 6. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!