Ezt nem értem, hogy is van?
Figyelt kérdés
szoval szeretnénk venn kandallót,de nem cserép kandallót,hanem egy kis szobába.olyat hol nézzek?milyen üzletbe és hogy kel elmagyarázni?milyen az a elektromos kandalló?2010. okt. 19. 11:35
1/8 anonim válasza:
Vaskandallót vas-műszaki boltban,tüzeléstechnikai üzletben tudsz venni, kis alapterületű, vegyes tüzelésű.
Ha azonban csak az élő tűz látványa miatt, és nem kifejezetten fűtési célból vennéd, akkor nézd meg a bio kandallókat. Nekem nagyon tetszenek, még lakótelepi panelba is betehető,nincs füstje,igazi lángja van és pici helyigénye.google-ban tudsz utána nézni.
2/8 anonim válasza:
első vagyok,én nem vennék elektromos kandallót, olyan nagyon mű az egész és drága a fogyasztása.
3/8 A kérdező kommentje:
vaskandallót szeretnék,semmikép se szerétnénk elektromossat.és azt nem tudod,h az,hogy van,ha olyan 1-2év mulva el szeretnék menni lakni,akkor azt a vaskandallót amit fogok venni be lehet épiteni,olyan cserepesre vagy falba?vagy ez igen nagy hülyeség?amugy köszi a válaszod
2010. okt. 19. 13:46
4/8 anonim válasza:
Szerintem ezek a vaskandallók önmagukban szépek,ezeket nemigen lehet cserépkandallóvá építeni, viszont költözéskor viheted magaddal.A cserépkandallóban a tűztér hasonló a vaskandalló tűzteréhez, de azt önállóan kell megvenni, és beépíttetni.Nekünk vaskandalló van, lecseréltük a cserépkályhát (nem cserépkandallót!) erre, de bár ne tettük volna! Ha van helyed, akkor hordozható cserépkályhát vegyél,kevés tüzelővel sokáig tartja a meleget,barátságos, míg a vaskandalló csak addig ad meleget, amíg rakod.
5/8 A kérdező kommentje:
sajnos ahova most szeretném az csak egy szoba fütésére lenne,de a másik helyre pedig a nappali közepén lenne,a fél lakás fütésére.
2010. okt. 19. 14:14
6/8 anonim válasza:
nagyon meg kell nézni milyen vaskandallót veszel,mert az olcsóbbnál fen áll a veszély,hogy 1 szezont fog kibírni mert átég .Silány a minőségük sajnos.Tapasztalat.sok helyre kell mennem ilyet javítani .
7/8 A kérdező kommentje:
az mit jelent,h átt ég?
2010. okt. 19. 20:22
8/8 anonim válasza:
Azt hogy a belső lemezelése ,gyenge .1 tél alatt szét lehet tüzelni.De volt már dolgom olyannal is aminek a szigetelése égett szarrá .Javíttatni meg sokszor nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!