Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ezt nem értem, hogy is van?

Ezt nem értem, hogy is van?

Figyelt kérdés
szoval szeretnénk venn kandallót,de nem cserép kandallót,hanem egy kis szobába.olyat hol nézzek?milyen üzletbe és hogy kel elmagyarázni?milyen az a elektromos kandalló?
2010. okt. 19. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Vaskandallót vas-műszaki boltban,tüzeléstechnikai üzletben tudsz venni, kis alapterületű, vegyes tüzelésű.

Ha azonban csak az élő tűz látványa miatt, és nem kifejezetten fűtési célból vennéd, akkor nézd meg a bio kandallókat. Nekem nagyon tetszenek, még lakótelepi panelba is betehető,nincs füstje,igazi lángja van és pici helyigénye.google-ban tudsz utána nézni.

2010. okt. 19. 13:30
 2/8 anonim ***** válasza:
első vagyok,én nem vennék elektromos kandallót, olyan nagyon mű az egész és drága a fogyasztása.
2010. okt. 19. 13:31
 3/8 A kérdező kommentje:
vaskandallót szeretnék,semmikép se szerétnénk elektromossat.és azt nem tudod,h az,hogy van,ha olyan 1-2év mulva el szeretnék menni lakni,akkor azt a vaskandallót amit fogok venni be lehet épiteni,olyan cserepesre vagy falba?vagy ez igen nagy hülyeség?amugy köszi a válaszod
2010. okt. 19. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a vaskandallók önmagukban szépek,ezeket nemigen lehet cserépkandallóvá építeni, viszont költözéskor viheted magaddal.A cserépkandallóban a tűztér hasonló a vaskandalló tűzteréhez, de azt önállóan kell megvenni, és beépíttetni.Nekünk vaskandalló van, lecseréltük a cserépkályhát (nem cserépkandallót!) erre, de bár ne tettük volna! Ha van helyed, akkor hordozható cserépkályhát vegyél,kevés tüzelővel sokáig tartja a meleget,barátságos, míg a vaskandalló csak addig ad meleget, amíg rakod.
2010. okt. 19. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:
sajnos ahova most szeretném az csak egy szoba fütésére lenne,de a másik helyre pedig a nappali közepén lenne,a fél lakás fütésére.
2010. okt. 19. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon meg kell nézni milyen vaskandallót veszel,mert az olcsóbbnál fen áll a veszély,hogy 1 szezont fog kibírni mert átég .Silány a minőségük sajnos.Tapasztalat.sok helyre kell mennem ilyet javítani .
2010. okt. 19. 19:43
 7/8 A kérdező kommentje:
az mit jelent,h átt ég?
2010. okt. 19. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy a belső lemezelése ,gyenge .1 tél alatt szét lehet tüzelni.De volt már dolgom olyannal is aminek a szigetelése égett szarrá .Javíttatni meg sokszor nem érdemes.
2010. okt. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!