Mit eri meg jobban vetni Buzat vagy Burgonyat? Ugy ertem melyik hoz tobb pent a hazhoz. Hol ertekesithetem ezeket?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 12:12
1/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen fekvésű a telek, milyen a talaj, mekkora a telked, és hol van.
2/7 anonim válasza:
Búzát mindenképp a burgonya macerás és olcsó!
3/7 anonim válasza:
utsó vagyok, ha Somogyban vagy és sokat vetsz min 300 tonnát, minden évben átveszek . Most 4800Ft/q
4/7 A kérdező kommentje:
egy hektaron mennyi buza terem kb ?En szatmari vagyok.
2011. okt. 16. 13:35
5/7 anonim válasza:
Talaja válogatja, homokon, de ellátva szerves és műtrágyával, kb 30q/ ha. Jó adottságu talajon akár a 60q/ha is lehet, ha mindegyik esetben van elég csapadék!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne ezekkel foglalkozz. Jobban jársz fokhagyma termesztésével, ha annyira szántóföldi növényt akarsz vetni.
1 hektáron csodát művelni nem lehet, mennyiségre törekedni nincs értelme.
7/7 anonim válasza:
Ahhoz nagyon is kell érteni! Nem elég ám eldugdosni és henyélni mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!