Nagy Nikolettaaa kérdése:
Ha kékre festem a szobám akkor fázni fogok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 20:48
1/12 anonim válasza:
Ezt mégis honnan vetted? Az lehet h a kék az hideg szín, de attól még nem fogsz fázni egy kék szobában.
2/12 A kérdező kommentje:
De nekem a szobám kék és fázok:/
2010. okt. 18. 21:03
3/12 anonim válasza:
Nekem világos lila mégis fázom...
Idióta...
4/12 A kérdező kommentje:
Naaah
Neh idiótázz le
Lehet hogy szőke wagyok de buta nem ;)
2010. okt. 18. 21:15
6/12 anonim válasza:
Nekünk az előszobánk kék, de nincs hideg, fűtünk.
De tényleg: az, hogy a kék szín hideg szín, az nem jelenti azt, hogy fáznod kellene kék szobában.
7/12 anonim válasza:
IGEN ! Bár mondták előre,nem hittem el!
A fiam szobáját tavaly összel sötétkékre festettük.Palafestékben találtunk csak elég sötétet.
Ugyanaz a radiátor,minden más maradt,és 2-3 fokkal hidegebb volt benne,mint az előző évekbem.
8/12 anonim válasza:
Az ablak körül húzz egy széles piros csíkot, hogy ne tudjon kimenni a meleg.
9/12 anonim válasza:
Nem lesz hidegebb, max ilyen érzés, a szemnek, a léleknek hogy egy hideg helyre lépsz be. Nálunk 24 fok van, kék a szobám, de nem szoktam fázni. Anyémék hálója viszont piros, de csak 20 fokos, ott majd megfagyok, ha csak beszaladok is. Szóval akkor is fáznál, ha sárga lenne.
10/12 anonim válasza:
Nekem világoskék volt és tény, hogy olyan hatása volt, hogy jobban fáztam. Utána napsárga lett és máris másabb volt. Pszichikailag hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!