Étkezőszékre székpárna, vagy kárpitozott szék?
Figyelt kérdés
Melyiket javasolnátok? Nem tudok dönteni, mindegyik mellett vannak érvek.2023. okt. 12. 20:00
1/3 anonim válasza:
Székpárna szerintem, bedobod a mosógépbe és szevasz, ráadásul a huzatát is cserélheted, ha megunod. Viszont kétségkívül nem olyan elegáns és stílusos, mint egy kárpitozott szék. Döntsd el, mi a fontosabb neked.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is székpárna, mert tisztítható vagy cserélhető.
3/3 anonim válasza:
Még egy székpárna-szavazat.
De gondold át, melyik illik hozzátok jobban, meg a lakásotokhoz. Szerintem mindkettő két külön stílust képvisel.
Én egy panellakásos nagyobb konyhába, ahova épp befér egy asztal székekkel, oda kárpitozottat tudok inkább elképzelni.
De egy nagyobb konyhába, vagy külön ebédlőbe, inkább a párnás verziót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!