Hol lehet ilyen ágyat lehetőleg nagy választékban és jó minőségben kapni?
Figyelt kérdés
Új ágyat tervezek venni. Olyasmire gondoltam, ami ilyen 2 összetolható részből áll, ilyen sarkosan, de egyben kanapé is. Egész pontosan ilyen:
És az egyik fele kihúzható, a másikban lehet az ágyneműt tárolni. Tudom google a barátom, dehátha valaki tud KONKRÉT helyet/weblapot, ahol van bőven választék.
Köszi előre is!
2010. okt. 18. 16:16
2/6 anonim válasza:
könyörgöm, mondd, h nem ilyen ízléstelen kanapét szeretnél!
egyébként én is azt tudom mondani, h Ikea. vagy Möbelix, vagy bármilyen más bútoráruház, ahol nem ilyen ősrégi dizájnú, és ízléstelen darabokat árulnak :D
3/6 anonim válasza:
Az Asko, az RS és a Möbelix is tele van ehhez hasonlókkal, de az Ikeában, Kikában sokkal nívósabb kivitelben, ízlésesebb darabok közül válogathatsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj :D Félreértitek, nem ezt a giccses rondaságot akarom, csak ilyen jellegűt szeretnék formába, hogy kihúzható sarokkanapé ágyneműtartóval :)
Köszi az eddigi válaszokat, utánanézek.
2010. okt. 18. 18:57
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán, lehet csináltatunk inkább olyat, ami megfelel méretben és kinézetben, de arra még egy keveset spórolni kell :)
2010. nov. 29. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!