Hogyan válasszak fedőmatracot?
Sziasztok!
Hetvegen koltozunk parommal, es vettunk egy ideglenes heverot. Nos a hevero kulso resze full szivacs. Viszont a belselye nagyon nem kenyelmes.
A hevero 140x200 igazabol elferunk rajta kenyelmesen de jo lenne ha ezt tudnank fokozni.
Parom jobban preferalja a kemeny matracokat a hat fajdalma miatt. Viszont en szeretek elveszni a matracokban.. tudnatok oldalakat tipusokat ajanlani ? Honnan lenne erdemes nezni ugy hogy azert a gatyankat ne hagyjuk ott.. plusz ezt a kis fedo matracot kesobb meg szeretnenk hasznalni masra.
A Jysk-ben meg is tudjátok próbálni a fedőmatracokat. Én ott vettem 4,5 cm-es memóriahabos matracot az amúgy kemény ágyunkra és az nekem tökéletes. A hátamnak kell a kemény alap, de az sem jó ha teljesen kemény, kell az a kis puhaság a tetejére. Ha nem akartok egyformát venni akkor vehettek 2 különböző vastagságút egymás mellé, a párodnak ilyet, 3cm-st vagy 4,5cm-st, neked meg vastagabbat, akár 11cm is lehet. De a 140cm-s ágyra nehéz, mert a keskenyebb matrac is 80cm széles. A legjobb ha megegyeztek egy olyanban ami mindkettőtöknek jó és abból vesztek 140 széleset. Vagy ahogy én csináltam, megvettem amikor akciós volt, a párom meg már azt találta a lepedője alatt, mást már nem tudott vele kezdeni, mint elfogadta. Aztán rájött, hogy neki is jobb ha van a kemény matracon ez a vékony memóriahab, már hajlana teljesen új matracvásárlásra is, csak az ágyunk nem ilyen.
A Jysk-ben rendszeresen van leárazva, harmadával felével és meg is mondják neked az üzletben mikor lesz a közeljövőben akciós a termék ha belátható időn belül lesz, így nem kell drágábban megvenned ha 1 hónap múlva lenne akciója.
De azt hiszem az Ikea-ban is van és ott is ki lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!