Mamóriahabos fedőmatracok közül melyik lehet a jobb? Mire kell figyelni? Qmed vagy Jysk gold t30? bővebben lenn...
Egy kemény kanapéágyat kéne kicsit kényelmesebbé tenni.
A jysk 30 kg/m3 a qmed elvileg 55kg/m3 sűrűségű.
Qmed:
Jysk
Ti melyiket vennétek?
Nem szeretnélek lebeszélni erről, de nagyon derékfájós voltam hosszú évekig. Jártam orvosokhoz, meg különféle kezelésekre, de semmitől sem javult az állapotom. Azután megtörtént a csoda, csak nem az orvosok által.
A régi kifeküdt matracom ki lett hajítva lomtalanításkor és egy sokkalta keményebb felületű lett vásárolva helyette. A derékfájás meg szép lassan megszűnt.
Ha belegondolok, hogy már a leszázalékolásomon gondolkoztunk itthon...
Szóval én a keményebbet javasolnám így ismeretlenül is.
Én meg a puhát javaslom. Nekem attól szűnt meg a derékfájásom. Már menni is alig bírtam 30 éves létemre.
A Qmed-et nem ismerem, a Jysk-es fedőmatracot megvettem, és valóban bevált, elmúlt a derékfájás teljesen, de csak 3 hónapig segített. Utána már nem volt jó a matrac, kifeküdtem azt is. A derékfájás mellett a csípőm is iszonyúan fájt miatta. Ugyanennyi árért (32 ezer), mivel luxusnak éreztem, hogy 3 havonta új fedőmatracot vegyek, megvettem a lehető legpuhább 21 cm-es matracot emagon. Román gyártmány, várni is kellett rá, de nagyon puha és jó. Ez most 5 hónapos, nem tudom, meddig fog tartani, de egyelőre nem fáj semmim. A kemény kanapéra tettem rá a matracot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!