Gáz ha a hűtő a szobában van?
Sikerült vásárolnom egy kis 1 szobás garzon lakást. Eredetileg ebben albérlő volt előtte és a hűtőnek a szobában jutott hely. Én ezt nem szerettem volna, hanem mindenképp azt, hogy a konyhába legyen, viszont akárhogy gondolkodom hogy lenne jó az elrendezés, egyszerűen sehogy nem fér már oda a hűtő sajnos, így most is a szobában kapna helyet. (a szoba viszonylag nagynak mondható)
Szerintetek mennyire gáz ez így? Későbbi terveim között szerepelne a lakás kiadása majd.
Van még olyan aki kisebb garzon lakásban él és szintén ilyen helyzetben van?
Láttam ilyet garzon lakásban, ott fém színű volt a hűtő, valahogy illett a berendezéshez.
De egy kis lakásban alkalmazkodni kell a lehetségekhez.
Hát nem tudom, én csak magamból tudok kiindulni. Én nem tudnék aludni a hűtő hangjától, tudom nem megy folyamatosan, de akkor is zavaró lehet.
Nem opció egy kisebb hűtő, vagy az sem férne a konyhába?
Hát nem tudom nektek milyen hűtőtök van, de az enyém hangos, pedig nem öreg, a fagyasztó szintén.
Nálam a konyhában van mindkettő, de hallom a szobába ha bekapcsolnak...
Egy akkor lakásba bőven elég egy akkora hűtő ami eléf a pult alatt. Nem kell ember méretű hűtő! A hűtő tetejére meg mehet még sokminden, mikró, főzőlap.
A szobában nem jó, nem fogsz tudni miatta aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!