Tetőtéri szobába milyen hűtő berendezést ajánlanátok?
Nyáron a tetőtéri meleg ellen kellene. Ventillátort próbáltam nem sokat segített. Léghűtőről olvastam jót is rosszat is ezért nem biztos hogy megoldódna a probléma. Légkondit nem szívesen viszont a mobil klímáról jó dolgokat olvastam, csak nem értek a kivezetés részéhez.
Ezek alapján ki mit tenne a helyemben?
Split klíma az egyetlen megoldás.
Vagy egy akkora fa, ami árnyékot ad a tetőre
Külön van a kül és beltéri egysége.
Klímán kívül ugysem hűtöd le semmivel a tetőterrt.
A mobil klíma csövét ki kell vezetni alahol, mert a hűtésnél keletkező meleget ki tre kell fújni. Ennyi. Splitt klímánál ez egyértelmű.
Mobil klíma csövét ablakon ki lehet vinni tömítéssel.
Mobil klíma abban jó, hogy oda tolod ahova kell és nem kell rá szakember, meg engedély. Mivel neked nem adják oda a split klímát csak úgy a boltban.
Plusz hangosabb mint a split mivel benne van a kompresszor is.
Léghűtő egy sima ventillátor csak az elnevezése csalóka.
Ha van pénzed bőven és hely felszrelni, csövezni,, akkor split klíma.
Egyébként mobil.
Saját tapasztalatból írom, semmit sem ér a mobil klíma. Sok villanyt eszik, ehhez képest alig hűt, zajos.
Split klíma kell. Szerelőt keress, elmond mindent, felszereli.
Saját tapasztalatból én pedig azt mondom, hogy működik mobil klímával is a sztori. Nem száll el az áramszámlánk se és be tudja hűteni a szobát. Hangosnak hangos, de valamit valamiért.
Bár megjegyzem, hogy amit másodiknak vettem, az kisebb teljesítményű, ugynannyira jó és mérföldekkel halkabb, tehát ki lehet fogni ilyet is.
Jah, tetőtérről beszélek én is.
Mindenképpen sok érv szól a split klíma mellett, nem akarom rossz színben feltűntetni, de az is marhaság, hogy a mobil klíma semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!