Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Normálisabb egyedi gyártású...

Normálisabb egyedi gyártású konyhabútorra reális a kb. 5M-s ár?

Figyelt kérdés
Vagy csak le akar húzni? Volt sok érzékelhető porhintés is az előadásában az értékesítőnek. Most nem a pontos specifikációr árára vagyok kíváncsi, csak hogy lehet-e ez egy reális ár egy összesen kb. 6-7m hosszú (L-alakú) konyhabútorra beépített gépekkel együtt.
2023. aug. 16. 18:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
34%
Ez lehúzás! Ennyiből az egész házat be lehet bútorozni kétszer!
2023. aug. 16. 22:34
 22/33 anonim ***** válasza:
77%
A saját konyhabútorom anyagköltsége gépekkel együtt 3,3 millió volt. Ebből 1,7 be kerültek a gépek. Ugyan ezt egy ügyfélnek 4,5 körül csináltam volna meg. Közben eltelt 1,5 év, így mostmár inkább 5 millió körül lenne.
2023. aug. 16. 22:55
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
Lemaradt 7,8 méter
2023. aug. 16. 23:00
 24/33 A kérdező kommentje:
23-as köszönöm, megnéztem a tervet, nálam is 7-7,5m-ről van szó inkűbb, nem hatossal kezdődik. Ezen kívül ez egy opció volt, nem csak kizárólag ezt lehetett választani. Csak az volt gyanús, hogy az ürge nagyon nézte a reakcióimat, amikor ennek vagy annak az árát mondta be. Lehet, hogy csak rossz értékesítő és el kéne mennie egy tréningre, mert ez a magatartása gyanút keltő. Egyébként egy nagyobb vidéki megyeszékhelyről van szó, elég nagy cég.
2023. aug. 17. 01:15
 25/33 anonim ***** válasza:
66%

20 évvel ezelőtt gyártattam egyedi tervek alapján egy komplett konyhabútort. Ebben volt minden, ami kényelmessé teszi a konyha használatát. Házhoz szállítva, helyszíni összeszereléssel, pontos beállítással, gépek nélkül 700 ezer volt.

Akkor szívtam a fogam, de a mai napig hibátlan a komplett bútorzat.

Egyedi a szín,egyedi a bútorok mérete.

A kérdésedre válaszolva: 5 milláért egészen csinos bútort szerelnek be(a töküres konyhába)

2023. aug. 17. 06:27
 26/33 anonim ***** válasza:
75%

1: XD

Ez jó!:)))

<3

2023. aug. 17. 06:29
 27/33 anonim ***** válasza:
11%

Tömörfa az egész?

Nagyon magas, 3-4 méteres bútor?

Sok szerelvénnyel, kihúzóskamra meg kifordulóstálca, nyomásra nyíló ajtók, meg ilyenek? Díszüvegek, drága fogantyúk?

Spéci, többmilliós gépek vannak benne?

Budai villába lesz?

Akkor reális, de alkudjál 1 milliót!

:)

Nem kell, akkor reális az 5 M, ha a fentiek igazak.

Nézd meg te az alapanyagokat lapszabászatban, szerelvényboltban és megtudod.

2023. aug. 17. 06:32
 28/33 anonim ***** válasza:
75%

25: Hű, az jó drága volt.

Cég csinálta, működnek még?

2023. aug. 17. 06:34
 29/33 anonim ***** válasza:
84%

12: Milyen frontok vannak?

Milyen sínek?

Milyen fogantyúk?

Milyen üvegek?

Ki csinálja?

2023. aug. 17. 06:38
 30/33 anonim ***** válasza:
72%
Különben kérjed az árajánlatot írásban, tételesen! Akkor meglátod, mennyi a munkadíj, közvetítői díj, stb.
2023. aug. 17. 06:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!