Hol érdemes, akár használtan,160x200cm-es fenyőágyat venni fix ágyráccsal, alacsony áron?
Mikor beköltöztünk a házunkba és teljesen le voltunk nullázva de a gyereknek kellett a matracához egy ágy, vettem 3db 2méteres 150mmes deszkát, valamint 1 db 100*100 as 2méteres gerendát,
100x2méteres deszkából 10darabot, valamint egy doboz 3,5x30as csavart és összebarkácsoltam belőle egy ágyat ágyráccsal… ez 5 éve volt kb 20.000ft össz költség praktikerben, azóta is tart az ágy, gyerek úgy szereti mert én csináltam, nem engedi lecserélni egy szépre.
Asztalos vagyok, olcsó ágyat nem tudok csinálni, több okból sem.
Ikea
Jysk
Fenyobutor24.hu
Multik áraival nem tudok versenyezni, a minőségével meg nem is akarok :D
De facebook marketplace-n csodákat lehet kifogni, találtam már olyan ingyen elvihető asztalt, amit 1 éven át hobbiból csiszolgattam foltozgattam újítgattam rengeteg utánajárással restauráltam de minimálisan költöttem csak rá, majd eladtam 600.000ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!