Ferro Zumba állítható csaptelep meddig bírta?
Figyelt kérdés
Pár hete apró fekete darabokat láttam a vízben a poharamban és nem tudtam, hogy miért. Ma viszont észre vettem hogy a ferro csapból jön mivel másik csapból jövő vízben nincs ilyen. Csak pár hónapja van meg nektek is ilyen hamar megadta magát? És az a cucc amit most így hetekig ittunk mennyire lehet veszélyes az egészségre? (Én arra tippelek, hogy az állítható rész kezdett el megkopni és az szennyezte be a vízet.)2023. júl. 23. 14:20
1/2 anonim válasza:
1,5 éve megvan de még mindig olyan mint új korában.
2/2 A kérdező kommentje:
figyeljetek rá oda, hogy mit isztok meg abból a csapból, szerintem mi sokat állítottuk és az anyagnak nem tetszett, ilyenre tudok tippelni... tegnap szét szettem ki takarítottam amennyire tudtam, de még mindig látni kis darabkákat (azért eddigi 3 helyett max 1-et) nem véletlen van tele az obi ezerszínű ferro állítható részével külön, gyártó eleve tudja, hogy nem hosszú életű az a cső.
2023. júl. 24. 10:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!