Ha a felnőtt ágy felett van a galeriás gyerekágy, az úgy érdekes? Jobb messzebb tenni?link
Lassan kamaszkor jön,most 10 éves lesz, több helyet szeretnék a szobában, ezèrt galèriáson gondolkodom.
Kint éltünk hazajöttem a kicsivel Magyaro-ra. Ezért nincs itt az apja.
Akkor kihagyom a galérias ágyat.
Amugy az egész ugy néz ki mintha en élnèk egy gyerekszobában. Minden az övé. Pl iróasztal meg a szekrények 80%-a az ő jatékai ruháival van tele. Nekem meg van egy ágyam meg 1 beépitett szekrényem.
Gondolkodom azon a körbepakolt szekrény csak nem tudom hogy keressek rá. Ugy néz ki hogy kinyitod az ajtót mint egy tárolónak es szemben polcok jobbra balra polcok szekrények.
Lehet a szekrenyeket igy kéne megvalósitani
Ha ideiglenes a dolog akkor tényleg nem baj ha veszel egy emeletes ágyat - aztán majd eladod valakinek. Ha befér akkor vegyél olyat ami alatt van szekrény vagy asztal, akkor a gyerek szívesen megy majd fel aludni rajta és azt vihetitek tovább is majd a másik lakásba.
Olyan ágyat nem érdemes ideiglenes megoldásképpen venni amiben alul a szülőknek van nagy ágy. Ha neki magának, a gyerekednek veszel egy galériás ágyat, ami majd utána is az övé lesz és elég nagy, hogy majd 16 évesen is használhassa, akkor az jó megoldás lehet a költözésig is.
Ehhez hasonló:
Persze kérdés mennyit szeretnél költeni rá.
Többségnek fingja nincs milyen egyedül nevelni egy gyereket, ne vedd magadra a sok idióta beszólogatását.
Asztalosként én azt mondom óvakodj a galériás megoldástól, vagy olyan mocsok drága lesz, hogy az árából tényleg mehetnétek nagyobb albiba, vagy kókler munka ahol egy határozottabb mozdulat és valamelyikőtök a másik fejére szakadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!