Mennyibe kerül manapság berendezni egy házat?
Kb. hány millió Ft szükséges egy kulcsrakész ház berendezéséhez, ami előszoba, konyha, fürdő, wc, nappali-étkező, 2 szoba -ból áll?
Ha az alapvető gépek, bútorokat nézzük csak, szóval extrák nélkül, mondjuk ha mindenből egy közép árkategóriájú darabot szeretnék.
Saját tapasztalatokat szívesen olvasok.
Ugyan ilyen házat bútoroztam, gépesítettem be. És még nem vagyok kész vele. Főleg az igényeiden múlik, az enyémek elég magasak és egyedi bútorokat csináltatok mindenhova.
konyha 2.600.000
fürdő + wc 300.000
háztartási gépek (középkategória) 1.700.000
(mosogatógép, gőzsütő, indukciós főzőlap, kombi hűtő fekete üvegből van a frontja, sziget elszívó (300.000, drága volt), porszívó hepa 13 + állat szőrt felszedi, inverteres motoros mosógép, inverter motoros szárítógép)
kanapé 810.000
Tv nappaliba 450.000
nappali bútor 300.000
előszoba bútor 600.000
étkező székek 6 db 260.000
bárszékek 2db 72.000
étkező asztal 100.000
szobákba hozott bútorok vannak, a szülői háló bútorozása 1 millió lesz, ha nem drágulnak a dolgok, de ez csak jövőre.
Összesen szoba bútorral együtt: ~8,2 millió és a gyerekszobához még nem nyúltunk, de nem is fogunk egy darabig.
Haverom kihozta kb 500.000-ből, használt háztartásigépek, használt bútorok (többsége ingyenes volt), konyhabútort praktikerbe 100000-ért vették.
Bár ez éppen a 2 véglet :)
Szerintem normális bútorokkal és nem a szög egyszerű gépekkel 5-6 millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!