Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A párom,meglepetésként berende...

A párom,meglepetésként berendezett nekem egy teljesen saját szobát, mire ideköltöztem. Nem vett egységes bútorokat, ahány annyi fajta, mindegyik vagy fehér,vagy tört fehér. Nem tetszik ez az összevisszaság. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én szerettem volna ezt a szobát berendezni, miután hozzá költözöm,de anyósommal összefogva ketten megvették a bútorokat bele.Fa bútort szerettem volna venni bele a saját pénzemen,de kaptam Ikeás kivehetős polcos forgácslapos bútort. Ráadásul a színük is olyan,hogy az egyik erőteljes fehér, a másik kevésbé. Akármilyen módon próbálom kombinálni, sehogy sem lesz olyan a szoba amilyennek szeretném. Mit csináljak a bútorokkal? Vegyek helyette másikat? Tudtok tanácsot?
2023. máj. 12. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Nehogy már a kérdező legyen a rossz! Persze, szép dolog, hogy odakoltozhetett, meg hogy ennyire várták, de ha egy közös életet tervezek valakivel, akkor kikérem a véleményét, hogy ő mit szeretne. Nem egy kétezer forintos bizsu karkötőről van szó, hanem több százezer forintnyi bútorról. Nyilván a srácnak is érdeke, hogyha már ilyen összeget ad ki, akkor az minden tekintetben megfeleljen.
2023. máj. 13. 10:52
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy összességében mindkét irányból érthető és védhető a dolog, kérdés a kommunikáció.

Kérdés, hogy a kérdező egyáltalán jelezte-e hogy ő akarja majd berendezni a szobát, tett-e egyáltalán utalást rá, mert ennek fényében nem mindegy a cselekedet.

Ha nem tett rá utalást, akkor alapvetően szép gesztus lett volna, csak rosszul sült el, ezért mondom mindig, hogy az ilyen ajándékozási akciókba be kell avatni a delikvenst. Csak sokan valamiért szeretik "meglepni" az embereket ami vagy jól sül el vagy nem. Ha meg közösen vásárolnak akkor nincs meglepetés, viszont meglepetés sincs :D

2023. máj. 13. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

"Te meg költözz oda egy ízléstelen szobába"

Úgy tűnik, hogy neked ízlésed van, a párodnak meg ingatlanja.

Ez a gyíkos hozzászólók szerint teljesen rendben is van így, hogy mindig a tehetős férfi lakásába költözik be a csóringer nő, aki azonnal elkezd rendezkedni és urizálni.

2023. máj. 14. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
#13 Nincsen rendben, mint hogy az a zsigeri gyűlölet sem, ami belőletek árad, csak mert csórók vagytok és se lakásotok, se nőtök nincsen.
2023. máj. 14. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

14.

Itt mindig csak a hozzád hasonló nők gyűlölködnek, mert nem bírják elviselni, hogy egyre több férfi átlát rajtuk, hogy mindig a pasik kihasználásából/lehúzásából akarnak előrébb jutni, tudás és munka nélkül.

Kis aranyásók...

2023. máj. 14. 16:26
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

#15 Végülis csak két gond van az ide okádott mondanivalóddal:

1. NEM VAGYOK NŐ.

2. Te gyűlölködsz, mert neked nincsen se nőd se lakásod.

2023. máj. 14. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
#17 Feladom, ennek a primitívségnek nincsen értelme. Moderátoroknak jelentettem a válaszodat.
2023. máj. 14. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
#15: Miért, az, hogy te lenézed a nőket, az teljesen rendben van? Egyébként ha nem tudnád, anno a férfiak keresték az élelmet, a nők pedig gyermeket neveltek és vezették a háztartást. Volt elég pasim ahhoz, hogy tudjam, a férfiak többsége még mindig ezen a szinten rekedt meg: dolgoznak naphosszat az irodában, minél távolabb otthonról, és a kanapéról nagyon ügyesen nézik végig, míg a lakás csillog-villog. Nem egy kérdést olvastam már, hogy a férjük egy bevásárlást/csekk befizetést/gyógyszer kiváltást nem tud magának elintézni. Az ősi ösztön bennünk van. A nőknek még mindig nehezebb karriert építeni. Akkor meg tudod mit? Valamivel legyünk már kárpótolva. És ez számomra nem elsődlegesen a pénz lenne, annak jobban örülnék, ha besegítene itthon, a gyereknél, hogy tudjak én is a karrieremre koncentrálni, hogy minél feljebb tudjak kerülni, de tisztelet a kivételnek, a statisztika nem ezt mutatja.
2023. máj. 14. 21:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Összeköltöztök a pároddal, de közös szoba helyett mégis külön alszotok? Ennek sincs így sok értelme!
2023. máj. 17. 17:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Csak 2 kérdés fogalmazódott meg bennem

-mi az h a "szobádat", miért nem a pároddal van közös szobád?

-ha anyós és fia vesz bútorokat oda, ahol te fogsz lakni, a véleményed nélkül, az tökéletesen előre vetíti azt, hogy mennyire lesz ott bármiben is beleszólásod, lényegében a fia/lánya életében az anyuka a főnök. Nem sikerült leválnia, így mindig 3an lesztek a kapcsolatban. Azt lett volna a helyes válasz, hogy anyuka köszönöm a segítséget, de nem fogadhatjuk el a pénzt mert mi magunk szeretnénk bebutorozni, a saját ízlésűnkre, és így akkor saját pénzből vesszük meg.

2023. jún. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!