A párom,meglepetésként berendezett nekem egy teljesen saját szobát, mire ideköltöztem. Nem vett egységes bútorokat, ahány annyi fajta, mindegyik vagy fehér,vagy tört fehér. Nem tetszik ez az összevisszaság. Mit csináljak?
Amúgy összességében mindkét irányból érthető és védhető a dolog, kérdés a kommunikáció.
Kérdés, hogy a kérdező egyáltalán jelezte-e hogy ő akarja majd berendezni a szobát, tett-e egyáltalán utalást rá, mert ennek fényében nem mindegy a cselekedet.
Ha nem tett rá utalást, akkor alapvetően szép gesztus lett volna, csak rosszul sült el, ezért mondom mindig, hogy az ilyen ajándékozási akciókba be kell avatni a delikvenst. Csak sokan valamiért szeretik "meglepni" az embereket ami vagy jól sül el vagy nem. Ha meg közösen vásárolnak akkor nincs meglepetés, viszont meglepetés sincs :D
"Te meg költözz oda egy ízléstelen szobába"
Úgy tűnik, hogy neked ízlésed van, a párodnak meg ingatlanja.
Ez a gyíkos hozzászólók szerint teljesen rendben is van így, hogy mindig a tehetős férfi lakásába költözik be a csóringer nő, aki azonnal elkezd rendezkedni és urizálni.
14.
Itt mindig csak a hozzád hasonló nők gyűlölködnek, mert nem bírják elviselni, hogy egyre több férfi átlát rajtuk, hogy mindig a pasik kihasználásából/lehúzásából akarnak előrébb jutni, tudás és munka nélkül.
Kis aranyásók...
#15 Végülis csak két gond van az ide okádott mondanivalóddal:
1. NEM VAGYOK NŐ.
2. Te gyűlölködsz, mert neked nincsen se nőd se lakásod.
Csak 2 kérdés fogalmazódott meg bennem
-mi az h a "szobádat", miért nem a pároddal van közös szobád?
-ha anyós és fia vesz bútorokat oda, ahol te fogsz lakni, a véleményed nélkül, az tökéletesen előre vetíti azt, hogy mennyire lesz ott bármiben is beleszólásod, lényegében a fia/lánya életében az anyuka a főnök. Nem sikerült leválnia, így mindig 3an lesztek a kapcsolatban. Azt lett volna a helyes válasz, hogy anyuka köszönöm a segítséget, de nem fogadhatjuk el a pénzt mert mi magunk szeretnénk bebutorozni, a saját ízlésűnkre, és így akkor saját pénzből vesszük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!