Ha sokszor regisztrálok telefonszámot, azokat később kikapcsoltatom, vagy havidijasra váltim és úgy kapcsoltatom ki vagy más ismerősömnek átadom akkor ez az összevisszaság jelebt valamit a mobilszolgáltatónál?
1-es valakivel összekeversz havonta nem cserélek.
2-es elnézést kimaradt, hogy akár varáti társaságon belül vagy családon belül is kizárólag adategyeztetéssel adom oda a kártyát.
Ja aszittem... volt itt egy nagyképességű aki hetente, havonta cserélgette a számait :D
Ha hivatalosan adod tovább a számokat akkor nem lehet belőle gond. Nem csinálsz összevisszaságot ha át van írva a másik fél nevére.
Pont ezért találták ki az adategyeztetést, mert követhetetlen volna a kártyák útja...
Max az ügyintéző néz hülyének, és mutogatnak majd a hátad mögött, hogy "na itt a sokkártyás" :D.
Nem olvastam azt a posztot.
Abból sem lesz gond ha pl átváltom előizetésesre és úgy kikapcsoltatom?
Úgy értem hogy nem e lesz belőle gond, hogy a központban nem jelzi az ilyen gyakori eseteket, hogy egy adott ügyfélnek ilyen sűrű mozgások vannak az ügyfélszámán?
Nem kell előfizetésre váltani, úgyis kikapcsoltathatod.
Abból nem lesz gond ha sok számod volt (egyszerre úgysem lehet 10-nél több) viszont felhívod magadra a figyelmet. Egy rendőrségi ügy esetén biztos utána fognak nézni hogy miért váltogattad a számaidat. Normális ember nem csinálj ilyen, csak aki parás, vagy valamit takargatni akar. Az adategyeztetés okán minden szám hozzád kapcsolható, letagadni nem tudod.
6-os, milyen rendőrségiügyre gondolsz? Abból lehet ilyen ügy ha ilyen sokszor váltogatom a számaimat?
Futárként dolgozom és sokszor hivnak csomagok ügyében, illetve vannak akik szórakoznak is. Ezért van a második számom és ezért váltogatom. Takargatni valóm nincs.
Igen ismerős sajnos.
6-os nem értelek. Milyen remdőrségi ügyre gondolsz? A sok regisztrációból és megszüntetésből az lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!