Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ajánlanátok egyedi konyhabútor...

Ajánlanátok egyedi konyhabútor készítésére vállalkozót?

Figyelt kérdés
Valahogy normális árkategórián belül szeretnénk maradni, az ikeás bútorok iszonyúan drágák lettek. Maximum 1,5 milliót tudnának a teljes berendezésre szánni gépekkel együtt. Nem nagy a konyha kb 330+ 2*230 U alakban a bútorozandó felület.

2023. ápr. 10. 14:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
#10: a Bakosfát (Móricz) kerüld messziről, botrányos minőségben dolgoznak, meg még parasztok is.
2023. ápr. 13. 05:31
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 Már többször jártam náluk, semmi probléma nem volt, minden gördülékenyen zajlott. Legalább 8-10 rendelés tapasztalata alapján tudom ezt mondani, amely tartalmazott többek között lapszabászatot, fenyő és keményfa lécek méretreszabását, stb. Egyetlen egyszer fordult elő hogy az egyik bútorlapnál hibádzott a méret, de másnap reggel 8-ra már korrigálták is. Továbbá olyan mintázatú élfóliát is kaptam náluk, amelyet 3-4 másik helyen egyáltalán nem. Úgyhogy nálam a Bakosfa 5 csillag!
2023. ápr. 13. 13:27
 13/22 anonim ***** válasza:

#12: táblásított fenyőt én is vágattam náluk, azzal nem volt baj.

De a bútorlapok élzárását nagyon csunyán végzik, meg a rendelést felvevő csóka sincs teljesen a topon.

Volt, hogy elrontották a méretet.

Volt hogy felvett egy rendelést, mikor elkészült, mondom neki, hogy de én nem ezt kértem, ő fel volt háborodva, hogy olyat nem is lehet, amit én akarok, mondom nézzük már meg a megrendelőlapot... há bizony az volt rajta amit én mondtam, duzzogva visszavették, majd olyan ocsmány munkát végeztek, hogy még itthon kellett vele egy csomót dolgoznom. Az volt az utolsó rendelésem.

Egyedül akkor érdemes odamenni, ha kis darabra van szükséged, nem kell az egész táblát megvenni

2023. ápr. 13. 13:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Végül kíváncsiságból elmentünk egy IKEA tervezésre és 1,8 millióban állt meg az egész történet, teljes gépesítéssel együtt. Semmiből nem az alap verziót választottuk. Ez még akár elfogadható is lehet.

Köszi a válaszokat!

2023. ápr. 20. 08:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezen kívül a beszerelés is pénzbe kerül.
2023. ápr. 20. 09:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Azt meg tudjuk csinálni szerencsére családon belül, így nem fog. :) Az áramot és a vizet is, gáz pedig nem lesz.
2023. ápr. 20. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az IKEA bútorokat én gyenge minőségűeknek tartom. Nulla tartósság és strapabíróság. Ha van 2M Ft erre, akkor már érdemesebb kisiparossal felvenni a kapcsolatot.
2023. ápr. 20. 17:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Az ikea konyhabútor szerintem nagyon jó, nekem az van.
2023. ápr. 20. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#17: a konyhabútor az egyetlen az Ikeában, aminek elfogadhato a minősége.

A többi bútor a hullámkartonnal bélelt bútorlapokkal valóban gyalázatos.

2023. ápr. 20. 19:41
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Ne spórolj az összerakáson! Rengeteg új házban jártan maszek munkám miatt, és az esetek nagyon nagy részében hihetetlen ocsmányul rakták össze a tulajok. Ez nem egy gardrób, vagy asztal amit minden hülye össze tud rakni!
2023. ápr. 20. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!