Ajánlanátok egyedi konyhabútor készítésére vállalkozót?
#12: táblásított fenyőt én is vágattam náluk, azzal nem volt baj.
De a bútorlapok élzárását nagyon csunyán végzik, meg a rendelést felvevő csóka sincs teljesen a topon.
Volt, hogy elrontották a méretet.
Volt hogy felvett egy rendelést, mikor elkészült, mondom neki, hogy de én nem ezt kértem, ő fel volt háborodva, hogy olyat nem is lehet, amit én akarok, mondom nézzük már meg a megrendelőlapot... há bizony az volt rajta amit én mondtam, duzzogva visszavették, majd olyan ocsmány munkát végeztek, hogy még itthon kellett vele egy csomót dolgoznom. Az volt az utolsó rendelésem.
Egyedül akkor érdemes odamenni, ha kis darabra van szükséged, nem kell az egész táblát megvenni
Végül kíváncsiságból elmentünk egy IKEA tervezésre és 1,8 millióban állt meg az egész történet, teljes gépesítéssel együtt. Semmiből nem az alap verziót választottuk. Ez még akár elfogadható is lehet.
Köszi a válaszokat!
#17: a konyhabútor az egyetlen az Ikeában, aminek elfogadhato a minősége.
A többi bútor a hullámkartonnal bélelt bútorlapokkal valóban gyalázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!