Aludnál 4,5 nm-es "szobában" vagy 23 nm-es konyhában???
Nem értem, miért van ez az őrület, hogy a klassz, ablakos konyhából hálóhelyiséget csinálnak, és a 23 nm-es klassz erkélyes szobából meg konyhát?
Állítólag ez egy értéknövelő beruházás, hogy beteszik a konyhát a nappaliba...????
Tényleg jobb egy 4,5 nm-es ablakos konyha és 23 nm-es szoba helyett egy 4,5 nm-es nemszoba és egy 23 nm-es konyha????
Kinek???!
Aludtam egy ideig 6nm-es félszobában és borzalmas volt. Jó időben, nyitott ablaknál még élhető volt, de zárt ablakkal nem. Egyszerűen kevés a légtér, elfogy a friss levegő, és fizikailag rosszul van tőle az ember.
Nyilván meg lehet oldani hiperszuper szellőzőkel, de szerintem messze nem ideális. Eleve egy normális ágy nem fér be ekkora helyre.
De hogy őszinte legyek, konyhának se az igazi.
#5-ös vagyok.
De amúgy igen, nyilván ez nagyon preferencia kérdése, meg azért van ebben logika. Nyilván ha az ember gyakran fogad vendéget, akkor jobb az amerikai konyhás nappaliba beinvitálni őket, mint a 23 négyzetméteres hálószobába. Szóval azért van ebben logika, de na, én nem gyakran fogadok vendégeket, szóval én inkább a 23 négyzetméteres hálószoba mellé teszem le a voksomat. :)
A konyha-nappali egyben sokkal jobb megoldás, mint külön konyha. Ugyanis ha van egy kis konyha, ott a szakács (általában a háziasszony) egyedül fözöget, a család többi tagja, esetleg a vendégek beszélgetnek, együtt vannak, a csak aki föz, az van kizárva belöle.
Ha a konyha egyben van a nappalival, akkor ugyanúgy részt tud venni a társaságban, sokkal kellemesebb neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!