30 éves vagyok. Ha összképben nézem, teljesen rendben van. Tömörfa-szövet ülőgarnitúra jó állapotban, parketta. Talán a kép jobb oldalán lévő 1x fotel elveszi a helyet, de ezért nem válnék meg tőle. Tisztaság is van, szép fényes. Összképre egy nagyon jó korhangulatot idéz, minőségi alapanyagokból. Talán egyedül a szekrénysor nem öregedett "szépen", mert olyan mint a mai ikeás bútorok többsége. Kb. 10 évig jó, aztán gagyi lesz, de azt sem cserélném le semmiképpen sem. A középső kép a falon, mintha üvegkeret mögött lenne, ami ha olajfestékkel készült nem szerencsés, mert bemattul az üveg idővel. Továbbá nekem túl robosztus a két barna képkeret.
Ha fiatalosítani szeretnéd, akkor én átfesteném a falakat, azt a két képet újrakereteztetném, a függönyöket lecserélném földig érőre, esetleg a szőnyeget egy hasonló mintázatúra de nem vöröses árnyalatúra, de azt is csak akkor ha sok elverendő pénzem lenne, mert egy jó szőnyeg egy vagyon.
Én szeretem a nappaliban a növényeket, mert sokkal élettel telibbé teszi, de ezzel többen nem értenek egyet.
Mindenki saját ízlése, kinek mennyire jön be, nem a kívülállóknak kell megfelelnie! Ha szubjektíven kérdezed, akkor az én egyéni véleményem:
Nem szavazok, mert nagyon vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. A színvilág szép, de a design nagyon elavult! Én is az eklektikus stílust szeretem, tehát a “vegyes korszakot”, de ez nem az, itt csak a függönykarnis az egyetlen modern elem, meg TALÁN a tapétának van relatíve modernebb design-ja, a többi mind nagyon rusztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!