Keskeny szélességű elöltöltős mosógép?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy létezik e olyan elöltöltős mosógép ami maximum 50 centi széles?
Mert eddig nem igazán találtam.
Linkeld mar be azt a 40 centis eloltoltos! mosogepet, engem erdekelne.
Meglepodnek, ha volna ilyen.
Candy Aquamatic elöltöltős, 51 cm széles, 4 kg töltetű. Most is gyártják, lehet rendelni.
Nekem ilyen volt, konyhapult alá csak ez a méret fért a kis konyhámban. Kb 20 éves korában lett csapágyas.
Ennél keskenyebb elöltöltősről nem tudok.
#6: amikor google-be beírod, hogy keskeny mosógép, akkor szinte minden esetben keskeny melységű mosógépeket dob ki. Ilyenekből van 45-40 cm-es mélységű, ez igaz, de ezek szélessége 60 cm. A kérdező az elöltöltős mosógép szélességére gondolt, max 50 cm széleset keres. Nyilvan azért, mert ilyen kicsi szélességű helyre kell beférnie, és nem a mélység számít.
Én ugyanezt böngésztem tavaly, csak a Candyt találtam, ami 51 cm széles, továbbá néhány spéci darabot, ami falra szerelhető és kb 3 kg töltetű. Candy újonnan nekem drága, végül felültöltőset vettem, hogy beférjen a kicsi helyre.
7.
Lehet, hogy igazad van, csak értelmezés kérdése.
Az összes szabvány bútor az 60 centis és ezek közé szokták bepasszítani a mosó és mosogatógépeket egy kisebb lakásban.
Nálunk a pici fürdőszoba miatt kellett egy 40 centis mosógép és ezt használjuk évek óta.
6-os, te normalis vagy? Ha mar ennyire okoskodsz, legalabb nezzel utana mit irsz.
Ha a kerdezo 50 centi szeleset keres, akkor johetsz itt a nagyobbakkal, meg a kioktatassal, hogy mit hogy szoktak, de ez nem segit.
az előltöltősek szélesek
ha keskeny kell, felültöltős
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!