Milyen fából készülhetett ez az asztal?
Értem. Köszönöm.
2002-ben vásároltuk. Tényleg nem mai design - kicsit gatyába ráztam mészviasszal -, de pl. a lábai szépen faragottak (vagyis esztergáltak, asszem), hát teszek egy próbát, aztán vagy viszik, vagy marad :)
Még nem tudom, hogy mennyit kérjek érte. Mennyit kérhetek? :)
Költözünk, és 2 asztal is van. Az egyiktől meg kell válni.
Szerintem ne add el később értékesebb lesz.
Jelenleg az új bútorgyártás téren dübörög a környezet védelem és a szabalyzások.
Ami azt jelenti hogy maximum fő tartó elemeket tehettek tömörfát de most már azt sem fogják engedni.
Az EU-ban folyamatosan korlatozzák az igazi fa felhasználást muszáj környezet barát minősítést elérni a bútor gyártóknak különben büntetik őket elég keményen. Emiatt az új bútorok egyre inkább környezetbarátabbak lesznek azaz hulladék fa újra felhasználva ami magától fog össze esni (bravó sz.rnak adnak amúgy egy pofont) .
Emiatt a jövőben látható elégedetlenség miatt megfog nőni az igazi fára való igény.
Most is lehet venni igazi fát de a szabalyzások miatti többlet költséget fizeti meg az ember és senki nem fog kifizetni 2-3milliot egy szekrenysorra legalábbis nem az átlag ember és a kereskedelemben az átlag ember a fő fogyasztó nem a felső tízezer. Emiatt én inkább nem adnám el hanem várnék hasznalnám megkímeled magad az alku kiralyoktol a C tipustól és a vérnyomásod is mert olyan összegekért vennék meg amiért inkább elégetnéd mérgedben...(tapasztalat)...
#18, hmmm, erősen megfontolandó, amit írtál.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!