Nők! Házvásárlásnál előny, ha a szülők hálószobája a gyerekszobától messze esik?
Én is építkeztem, de a telek tájolása miatt egymás mellé kerültek a szobák. Nekem gyerek koromban D-DNY-i tájolású volt a szobám és nyáron majd megpusztultam benne. Emiatt minden szoba É-ÉK fele néznek az utcafrontra, a nappali konyha étkező van DNY-i tájolásban az udvar felé. Csendes környék, zsákutca, enyém az utolsó ház :))
Ha a tájolás más lett volna, akkor én is távolabb terveztettem volna a szülői hálót.
A beteg gyerekre hivatkozni, hogy jobb, ha közelebb van a szobája, ez így nettó hülyeség! Egy 3 szobás átlagos ház 90-100 m2, így a bármely két szoba ajtó közötti legtávolabbi pont max 10 méter..., ami félkomás lomha tempóval is max 10 mp.
Ha meg beteg a gyerek alváskor nyitva kell hagyni szoba ajtókat és minden apró zajt meg fog hallani a szülő.
6.
"Általában dicsérik az emberek."
Bocs, de erről az a régi vicc jutott az eszembe:
- Milyen a feleséged az ágyban?
- Hát van aki dicséri, és van aki nem.
:)
Nálunk az asszony szobája van a legmesszebb az enyémtől...
...ugyanis már nagyon hortyog.
Nálunk is így van, elöl a két gyerekszoba, hátul a mi szobánk. Sőt még a két gyerek szobája sem egymás mellé esik 😄
De ez egy 110 nm-es ház, szóval nem olyan borzasztó messze vannak egymástól így sem a szobák. Mondjuk nem volt elsődleges szempont, de nyilván igen, nagyobb korukban jó lesz, ha kicsit el vannak szeparálva.
Ha betegek, nálunk alszanak vagy én nàluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!