Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nők! Házvásárlásnál előny, ha...

Nők! Házvásárlásnál előny, ha a szülők hálószobája a gyerekszobától messze esik?

Figyelt kérdés
Tehát az egyik a ház egyik végén, a másik pedig a másik oldalon.
2023. febr. 9. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Én is építkeztem, de a telek tájolása miatt egymás mellé kerültek a szobák. Nekem gyerek koromban D-DNY-i tájolású volt a szobám és nyáron majd megpusztultam benne. Emiatt minden szoba É-ÉK fele néznek az utcafrontra, a nappali konyha étkező van DNY-i tájolásban az udvar felé. Csendes környék, zsákutca, enyém az utolsó ház :))

Ha a tájolás más lett volna, akkor én is távolabb terveztettem volna a szülői hálót.

A beteg gyerekre hivatkozni, hogy jobb, ha közelebb van a szobája, ez így nettó hülyeség! Egy 3 szobás átlagos ház 90-100 m2, így a bármely két szoba ajtó közötti legtávolabbi pont max 10 méter..., ami félkomás lomha tempóval is max 10 mp.

Ha meg beteg a gyerek alváskor nyitva kell hagyni szoba ajtókat és minden apró zajt meg fog hallani a szülő.

2023. febr. 9. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi vettünk nem építettünk de csak úgy lehet átalakítani egyszerűen, ha mesze lesz egymástól a két háló szerintem egyáltalán nem praktikus … sőt én utálom ennek max haszna akkor lesz ha gyerek már nagy kamasz 16-17 éves… én nem így csinálnám, ha én építetném.
2023. febr. 9. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

6.

"Általában dicsérik az emberek."

Bocs, de erről az a régi vicc jutott az eszembe:

- Milyen a feleséged az ágyban?

- Hát van aki dicséri, és van aki nem.

:)

2023. febr. 9. 16:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az asszony szobája van a legmesszebb az enyémtől...

...ugyanis már nagyon hortyog.

2023. febr. 9. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk is így van, elöl a két gyerekszoba, hátul a mi szobánk. Sőt még a két gyerek szobája sem egymás mellé esik 😄

De ez egy 110 nm-es ház, szóval nem olyan borzasztó messze vannak egymástól így sem a szobák. Mondjuk nem volt elsődleges szempont, de nyilván igen, nagyobb korukban jó lesz, ha kicsit el vannak szeparálva.

Ha betegek, nálunk alszanak vagy én nàluk.

2023. febr. 9. 16:27
 16/19 NTBS ***** válasza:
88%
Az átlagos házakban nincsenek hatalmas távolságok.
2023. febr. 9. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze,legyen minél messzebb. Gyorsan megnőnek a gyerekek és ha egymás mellett van a 2 hálószoba,akkor semmi privátszféra nem marad. Nekem a szüleim hálószobája mellet volt a szobám egy vékony fallal elválasztva. Velük szemben meg a wc. Mondanom sem kell, életemben nem vittem haza pasit,még a jelenlegi férjemet se.
2023. febr. 20. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Előny, bizony. Most még nektek, de később majd amikor a szomszéd kislányt porozgatja esténként, akkor te nem szeretnéd majd hallani.:D
2023. márc. 11. 09:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Sztem tök jó maga az ötlet, bár nekem túl messze lenne ahogy nálatok van. Nekünk is távol van a 2 szoba de nem ennyire.
2023. nov. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!