Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nők! Házvásárlásnál előny, ha...

Nők! Házvásárlásnál előny, ha a szülők hálószobája a gyerekszobától messze esik?

Figyelt kérdés
Tehát az egyik a ház egyik végén, a másik pedig a másik oldalon.
2023. febr. 9. 11:54
1 2
 1/19 anonim válasza:
62%
Szerintem csak így lenne szabad.
2023. febr. 9. 11:56
 2/19 anonim válasza:
70%
Igen ez abszolut szempont
2023. febr. 9. 12:01
 3/19 anonim válasza:
49%

Nem hiszem, hogy kisgyerekkel praktikus lenne.

Van akinek agyára ment a szex. De egy csalad nem csak ebből áll. Ha lázas a gyerek pl-ul?

Szóval nem!

Aki meg nem tudja megoldani a szexet az életképtelen.

2023. febr. 9. 12:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Ha lázas a gyerek, akkor aludjon ott.
2023. febr. 9. 12:14
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha lenne lehetőség, én így csinálnám.
2023. febr. 9. 12:15
 6/19 A kérdező kommentje:

Mi építkeztünk és szempont volt, hogy a háló külön essen már.

Így nekünk úgy van, hogy elől van a két gyerekszoba, utána jön a nappali, konyha, étkező, gardrób, fürdőszoba és csak a ház végében van a mi szobánk.

Általában dicsérik az emberek.

2023. febr. 9. 12:27
 7/19 anonim válasza:
15%

Te sem anya vagy. Aludjon ott?

Ott alszik a szobájában. Nekem a gyerek fontosabb.

A szexet meg mindennap megtudjuk oldani. Ha abban a korban lesz majd, ő is megfogja tudni oldani.

Én csak annyit akartam mondani, hogy házvásárlásnál nem ez volt az elsődleges szempont.

2023. febr. 9. 12:38
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
attól függ mekkora a gyerek. kamaszkortól már minél messzebb, annál jobb. előtte viszont jobb ha közel van.
2023. febr. 9. 13:17
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

Jobb, ha messzebb van, kevésbé zavarják egymást. De azért kisgyerek esetén ne teljesen máshol legyen.

Babánál viszont jobb, ha közelebb van. Bár én a legtöbb ismerősömnél eddig úgy láttam, hogy a baba szobájában van ágy a szülőknek is, és ha a baba igényli, pl. sírós, vagy éppen beteg, akkor ott alszanak. Tehát nem a baba a szülők szobájában. Hanem a szülők (vagy csak épp az egyik szülő) a baba szobájában.

2023. febr. 9. 13:35
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
6: én mondjuk biztonsági szempontból biztosan fordítva csináltam volna. A mi szobánk a külső és a gyerekeké a belső.
2023. febr. 9. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!