Nők! Házvásárlásnál előny, ha a szülők hálószobája a gyerekszobától messze esik?
Nem hiszem, hogy kisgyerekkel praktikus lenne.
Van akinek agyára ment a szex. De egy csalad nem csak ebből áll. Ha lázas a gyerek pl-ul?
Szóval nem!
Aki meg nem tudja megoldani a szexet az életképtelen.
Mi építkeztünk és szempont volt, hogy a háló külön essen már.
Így nekünk úgy van, hogy elől van a két gyerekszoba, utána jön a nappali, konyha, étkező, gardrób, fürdőszoba és csak a ház végében van a mi szobánk.
Általában dicsérik az emberek.
Te sem anya vagy. Aludjon ott?
Ott alszik a szobájában. Nekem a gyerek fontosabb.
A szexet meg mindennap megtudjuk oldani. Ha abban a korban lesz majd, ő is megfogja tudni oldani.
Én csak annyit akartam mondani, hogy házvásárlásnál nem ez volt az elsődleges szempont.
Jobb, ha messzebb van, kevésbé zavarják egymást. De azért kisgyerek esetén ne teljesen máshol legyen.
Babánál viszont jobb, ha közelebb van. Bár én a legtöbb ismerősömnél eddig úgy láttam, hogy a baba szobájában van ágy a szülőknek is, és ha a baba igényli, pl. sírós, vagy éppen beteg, akkor ott alszanak. Tehát nem a baba a szülők szobájában. Hanem a szülők (vagy csak épp az egyik szülő) a baba szobájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!