Melyik növények bírják a teljes sötétet?
Figyelt kérdés
Szinte egész nap be van húzva a függöny, csak a lámpa ég délutántól, néha szellőztetek csak, de kéne valami növény bentre a szobába.2023. jan. 20. 01:44
1/9 anonim válasza:
Munoveny.
Nalam is ez van. 😂 Elotte sokaig probalkoztam.
3/9 A kérdező kommentje:
Páfrány, pálma nem jó? Minimális fény ezeknek is kell?
2023. jan. 20. 11:20
4/9 anonim válasza:
Minden növénynek kell a fotoszintézishez napfény.
5/9 anonim válasza:
Nem járt iskolába, meg a biológia órák alól felmentése volt, kár neki bármit mondani, javasolni.
6/9 anonim válasza:
Vegyél művirágot, és ettől függetlenül szellőztess többet és húzd el a függönyt, mert neked is szükséged van fényre és friss levegőre.
7/9 anonim válasza:
Miért van állandóan behúzva a függöny, mi ennek az oka?
Természetes fény helyett még napközben is sötétben lámpát kapcsolni - tiszta pazarlás!
Ha elhúznád a függönyt, lenne természetes fény, szinte akármilyen virágot vehetnél, ehelyett Te inkább megkérdezed, hogy mely növények bírják a teljes sötétséget, nem értem!
8/9 A kérdező kommentje:
Kicsit túloztam, amíg van nappali fény addig nem megy a lámpa, kicsit el van húzva a függöny, ha pedig nem süt be nagyon a Nap, akkor jobban is.
2023. jan. 20. 22:30
9/9 anonim válasza:
Legénypálma van nekünk egy sötét,hideg sarokban. Szeret ott lenni,szépen nő. De a műnövény jobb szerintem, nagyon élethűek manapság. Ez a pálma ami nekünk van meg full műanyagnak néz ki,szóval mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!