Mit gondoltok arról,ha valaki nem szereti a növényeket a lakásban?
Nem szeretem sehol,koszt csinál.
Szerintem a virágföldnek nem a lakásban van a helye.
Ablakban nem szeretem,mert nem lehet kinyitni tőle az ablakot.
Máshol pedig undorodom tőle,hogy valami földes lesz tőle.
Olyat is láttam,aki a fürdőszobába teszi,azt végképp nem értettem,ott ahol tisztálkodunk,borotválkozunk.
Semmi különset, én is ilyen vagyok. Volt már, aki csodabogárnak nézett miatta, mikor előadtam, hogy a növényeknek kint van a helyük. :D
sokan úgy vannak vele, főleg vidéken, hogy állatnak kint a helye, én a növényekkel vagyok így.
Lehet, hogy hozzájárult az is, mikor gyerekkoromban felfordítottam nagyapámnál a leveleket, és levéltetvesek voltak. Sokkot kaptam majdnem azotól a csúnya fekete bogaraktól. :D Nekem a szobanövény olyan koszos dolog. Mikor egy idős nőnél béreltem szobát, ott is volt olyan növény, amelyiken bogarak másztak, vagy amelyiknek a földje poshadt szagot árasztott, meg úgy az egész dolog nem vonz, hogy én növényekhez akarva-akaratlanul hozzárérjek.
Suliban is volt olyan, hogy a hetes feladata az volt, hogy lemossa a bent lévő növény leveleit. Jó nagy levelei voltak. Egyszer nekem is meg kellett csinálnom, rém undorító volt szivaccsal törölgetni a poros leveleket.
Tudom, hogy háznál van olyan, hogy permetezik a növényeket, hogy ne legyen poros, meg amúgy is jót tesz neki, na, például ez sem szimpi benne, hogy minden nedves lenne a permetezéstől, nem csak a növény.
Szerintem gusztustalan,hogy pl ágy mellett van,kanapé mellett,hozzáér az ágytakaró,és hasonlók.
Sokan nem is tudják,de veszélyes is,mert tetanusz baktérium él a földben.
Ami baromi veszélyes.Mióta ezzel tisztában vagyok,kint is,ha látok ilyen cserepes virágokat,messzire elkerülöm.
Tudom,de ha mondjuk elmegyek a lakásban egy nagy cserép mellett,szűkös helyen,bele verheted a lábamat,lehorzsolja a bőrt,és hát kívülről és lehet rajta 1-2 szem földdarab,meg is történt a baj.
Amik meg ülőmagasságban vannak,oda a könyököt jól bele lehet verni.
Az udvaron van,aki kilógatja,na oda pedig a fejedet is szépen bele lehet ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!