Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit gondoltok arról,ha valaki...

Mit gondoltok arról,ha valaki nem szereti a növényeket a lakásban?

Figyelt kérdés

Nem szeretem sehol,koszt csinál.

Szerintem a virágföldnek nem a lakásban van a helye.

Ablakban nem szeretem,mert nem lehet kinyitni tőle az ablakot.

Máshol pedig undorodom tőle,hogy valami földes lesz tőle.

Olyat is láttam,aki a fürdőszobába teszi,azt végképp nem értettem,ott ahol tisztálkodunk,borotválkozunk.

2021. aug. 4. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Semmi különset, én is ilyen vagyok. Volt már, aki csodabogárnak nézett miatta, mikor előadtam, hogy a növényeknek kint van a helyük. :D

sokan úgy vannak vele, főleg vidéken, hogy állatnak kint a helye, én a növényekkel vagyok így.

Lehet, hogy hozzájárult az is, mikor gyerekkoromban felfordítottam nagyapámnál a leveleket, és levéltetvesek voltak. Sokkot kaptam majdnem azotól a csúnya fekete bogaraktól. :D Nekem a szobanövény olyan koszos dolog. Mikor egy idős nőnél béreltem szobát, ott is volt olyan növény, amelyiken bogarak másztak, vagy amelyiknek a földje poshadt szagot árasztott, meg úgy az egész dolog nem vonz, hogy én növényekhez akarva-akaratlanul hozzárérjek.

2021. aug. 4. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Suliban is volt olyan, hogy a hetes feladata az volt, hogy lemossa a bent lévő növény leveleit. Jó nagy levelei voltak. Egyszer nekem is meg kellett csinálnom, rém undorító volt szivaccsal törölgetni a poros leveleket.

Tudom, hogy háznál van olyan, hogy permetezik a növényeket, hogy ne legyen poros, meg amúgy is jót tesz neki, na, például ez sem szimpi benne, hogy minden nedves lenne a permetezéstől, nem csak a növény.

2021. aug. 4. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Én sem tartok a lakásban növényeket. Más dekorációkat választottam.
2021. aug. 4. 17:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Szerintem gusztustalan,hogy pl ágy mellett van,kanapé mellett,hozzáér az ágytakaró,és hasonlók.

Sokan nem is tudják,de veszélyes is,mert tetanusz baktérium él a földben.

Ami baromi veszélyes.Mióta ezzel tisztában vagyok,kint is,ha látok ilyen cserepes virágokat,messzire elkerülöm.

2021. aug. 4. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Tetanuszt azért nem lehet úgy kapni, hogy csak földhöz ér az ember, ennyire ne féljél.
2021. aug. 4. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Addig kerülgeted a cserepeseket, hogy majd a fejedre esik egy...
2021. aug. 4. 17:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Tudom,de ha mondjuk elmegyek a lakásban egy nagy cserép mellett,szűkös helyen,bele verheted a lábamat,lehorzsolja a bőrt,és hát kívülről és lehet rajta 1-2 szem földdarab,meg is történt a baj.

Amik meg ülőmagasságban vannak,oda a könyököt jól bele lehet verni.

Az udvaron van,aki kilógatja,na oda pedig a fejedet is szépen bele lehet ütni.

2021. aug. 4. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért a földtől szerintem sem kell megijedni, főleg, ha spéci virágföld, azok már olyan higiénikusak.
2021. aug. 4. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem azt hinni, hogy a kérdezőnek ez valami beteges félelme. Tetanuszt mély vágott vagy szúrt sebbe került baktérium okoz, a horzsolás nem.
2021. aug. 4. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem a tetanusz a gond, azért az ritka baleset, hogy belerúgsz a cserépbe, lehorzsolod a lábad, földes lesz, stb, stb. Viszont a virágföld gyakran bepenészedik, és az jóval károsabb. Én sem szeretem a növényeket lakásban, csak gond van velük. De a gyerek meg szereti, úgyhogy pár kaktusz van.
2021. aug. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!