A Veneti bútorweboldal mennyire megbízható?
Sajnos nem megbízható.A megrendelt sarokkanapé csomagolása hibátlan volt, tehát aláírtam a fuvarlevelet. Amikor kivontottuk, kiderült, hogy a bútor sérült. Az árut kiszállí5ó soförnek megmutattuk a hibát,de azt mondta, hogy nincs mit tennie, hívjuk fel a vállalatot a fuvarlevélen megadott telefonszámon. Mivel a szállítás reggel 7 órakor történt, senki nem vette fel a telefont.Másnap hívtak csak vissza. Először arra hivatkoztak, hogy későn küldtem el a reklamációt, majd amikor bizonyítottam,, hogy ez időben történt, akkor arra hivatkoztak, hogy aláírtam a fivarlevelet a csomag hibátlan kiszállításáról.Nem vették figyelembe az azonnal jelzett hibát, hiána történt az a szállító jelenlétében
Végül felajánlottak 4800 forint árcsökkentést egy olyan hibáért, amely a bútor ágyneműtartójának a teljes szétbontását igényli
Nem megbízható! Az ágy gyatra minőség 300ezer-ft ért. Az ágy középső borítása ilyen filces anyag ami max egy fél évet ha kibír.
Ráadásul a kiszállítás ki van adva egy olyan cégnak ahol egy nyikhaj gyerek a kiszállító és képes volt otthagyni a terhes feleségemmel mert ő nem hajlandó a 3. emeletig felhozni az ágy darabjait. Ezek után még visszaadni se bírt a pénzből....
Rendeltem egy gardróbot július végén, kettő hetes határidővel.
Megkaptam kb hétre. Másnap kicsomagolom erre hiányzik az összeszerelési útmutató, a csavarok, a sínek.
Most folyamatos levelezés, még nekik áll feljebb, és csak hajtják az apró betűs részt, de nincs gerince senkinek vissza hívni, csak szegény akcentusos ügyintéző hölggyel lehet beszélni, ő meg tehetetlen. Szóval egyáltalán nem ajánlom őket, kivéve amennyiben unalmas az élete valakinek. 😂
NEM MEGBÍZHATÓ CÉG!!
November elején rendeltünk 2 kanapèt, (volt raktáron és azonnali kiszállítást írtak) hogy karácsonyra biztosan megjöjjön, írták hogy dec18.-ra várható a kiszállítás gls futárszolgálattal majd semmilyen értesítést nem kaptunk, 19.-én felhívtuk őket és közölték, hogy ja nem csak január végén esetleg… hála ennek a csodás cégnek most nem elég a karácsonyi készülődés még kanapé után is kell nézni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!